HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 10 septembrie 2016

HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 10 septembrie 2016

HOROSCOP  Gemenii trebuie să evite cu orice preţ schimbările radicale pe care le au în vizor. Nu sunt recomandate hotărârile luate pe repede înainte.

Berbec
Eşti foarte bine ancorat în realitate şi vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viaţă te-a învăţat multe, că ştii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experienţă deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie. Ştii foarte bine încotro te îndrepţi şi ce aştepţi de la sensul pe care l-ai ales, şi nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.

Taur
Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încânta. Te simţi că într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.
Mare grijă la schimbarea de sens pe care eşti gata să o decizi astăzi, deoarece e posibil să nu fie chiar cea mai bună alegere! Eşti atras de un drum facil, promiţător la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai târziu, le vei regretă. Nu acceptă ceva nepotrivit caracterului tău doar pentru că ţi se promite ceva tentant la final, pentru că e un preţ mult prea mare de plătit pentru ţine. Chiar dacă acum ţi se pare că e singura soluţie, după o vreme îţi vei da seama că nu merită. Gândeşte-te de două ori!

Rac
Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durata, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treaba cu seriozitate. Ceea ce depinde de ţine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte că să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi. Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la formă finală.

Leu
Starea de confort emoţional care te învăluie e un semn bun, cum că tot ce a fost mai greu în etapă parcursă până acum a trecut şi se reinstalează pacea. Vii acasă, după serviciu, cu un zâmbet pe buze şi cu un chip luminos, ce îi inspiră şi pe cei dragi să se relaxeze şi astfel veţi redresa orice animozitate anterioară. În cazul unui proiect profesional la care ţi-ai adus contribuţia cu mult entuziasm, ajungi acum într-o faza care îţi da senzaţia că ai făcut ce era mai bine şi eşti aproape de culegerea roadelor. Ţi se citeşte pe chip o stare de linişte şi de bucurie, că şi cum totul e la locul potrivit în planurile tale.

Fecioară
Dacă pleci la drum, nu te aştepta că totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare. Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşină îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate. Nu strică să te informezi înainte de plecare de eventualele situaţii neprevăzute care ar putea apărea, pentru că precauţia poate fi un atu. Cu cât te gândeşti mai din timp la eventuale incidente, cu atât ai putea să le rezolvi mai repede!

Balanţă
Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împărţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţă oricărei provocări. Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal că, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa că altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!

Scorpion
Ţine-ţi în frâu personalitatea ta şmecherească, pentru că ai putea avea mult de pierdut dacă apelezi la tertipuri mincinoase când sau unde nu e cazul. Deşi te pricepi de cele mai multe ori să manipulezi pe oricine în favoarea ta, de dată această scapi de sub control spiritul jucăuş şi superficial şi creezi o impresie proastă asupra ta. Să nu te mire că unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru că tu eşti vinovat de această atitudine pe care ai lăsat-o să se vadă la suprafaţă. Deşi încerci să ieşi basma curată cu o glumă, nici această nu pare să repare imaginea deja pătată.

Săgetător
Ai nevoie de un sfat şi nu ştii de unde să-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primeşti prin cuvinte sau prin discuţii faţă în faţă cu o persoană, ci s-ar putea să ajungă la ţine, pe cai subtile, de la un… animal. O lecţie de viaţă poate fi dată şi de un cal sau de un câine, deci fii mai atent la aceste vieţuitoare azi, că să descoperi ce mesaj au ele să-ţi transmită. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio în viaţă ta umană pentru a-şi restabili echilibrul interior şi a merge mai departe cu încredere. Nu oamenii sunt, întotdeauna, cei mai buni interlocutori, sfătuitori sau profesori, ci natură poate oferi exemple mult mai puternice.

Capricorn
Dacă tot vrei să intri în polemici cu toată lumea, bazează-te numai pe cunoştinţe solide în acele domenii care nasc atâtea controverse. Nu-ţi da cu părerea fără să ai în spate şi bagajul potrivit de experienţe. Dacă nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva să te contracareze şi nu se ştie cât de bine vei face faţă confruntării. Ai tu un aş în mânecă de care te poţi folosi cu succes, pentru că ai studiat problema îndelung şi ceea ce spui acum cu atâta vehemenţă e fapt concret pentru care ai bagă şi mâna în foc, convins că nimeni nu te-ar putea contrazice!

Vărsător
Priveşte un pic către obârşii, către vremuri de demult sau spre poveştile de viaţă ale rubedeniilor, pentru că poate reveni ceva în actualitate din fostele vremuri, care poate avea acum un mesaj foarte puternic de transmis. O fotografie de dinainte de război, un document găsit prin cutiile din podul bunicilor, o monografie a satului în care au copilărit ai tăi pot oferi acum un punct de plecare spre o poveste nouă. Ia legătură cu rude de la care poate nu mai aveai nicio veste, pentru că există şansă de a primi de la ele informaţii foarte preţioase despre lucruri uitate sau niciodată cunoscute cu privire la originile tale.

Peşti
O persoană nouă apare în calea ta şi simţi că va leagă ceva din prima clipă. Atracţia pare a fi reciprocă, deoarece tu îi inspiri personalitate şi forţă, în timp ce el ţie îţi inspiră sensibilitate şi calm, exact ceea ce te-ar completă pe ţine perfect. Formaţi un tandem excelent împreună, tocmai pentru că fiecare intră în joc cu ceea ce nu are celălalt. Nu înseamnă că sunteţi diametral opuşi, ci că, dacă va puneţi la un loc, fiecare, calităţile şi cunoştinţele, aţi putea crea un întreg de invidiat. Poate fi începutul unei asocieri, al unei colaborări fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschis la dialog.

sursa info

Comments