HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 22 septembrie 2016

HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 22 septembrie 2016

foto kidspots.ro

HOROSCOP Peştii vor să le demonstreze celorlalţi câtă iubire există în sufletul lor.

Berbec. Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor?

Ambele au ceva de spus în problema de faţă. Dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce e bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice. De data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logică şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.

Taur. Nu lucra singur în această zi, pentru că cele mai bune soluţii vin de la echipa care îţi va stă alături.

Toate evoluează spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de câştigat. Ca atare merită să va uniţi forţele pentru a ajunge la capăt. Ai norocul de a atrage alături de tine oameni cu interese similare, care au ce investi în acest demers. Cât timp vă leagă aceeaşi dorinţă, nimic nu vă va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate vă va face pe toţi mândri.

Gemeni. Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început.

Primeşti exact energia şi motivaţia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine. De dragul celor care au arătat că au încredere în tine, îţi aduni şi ultimele forţe pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lăuda, lasă modestia la o parte şi arată-le tuturor ce a ieşit din mâinile tale. Ai muncit mult ca să ajungi aici, iar rezultatul merită expus lumii. Vei primi felicitări: le meriţi!

Rac. Munceşti mult, dar fără prea multă tragere de inimă, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi.

Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul ca pe o povară. Nu ai încotro, trebuie să îţi duci la capăt sarcina fără să comentezi. Pentru că vei primi în final o recompensă. Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine.

Leu. Acţionează acum, pentru că este o zi norocoasă în care poţi beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin.

Nu mai amâna, pentru că norocul nu trece de două ori prin calea ta. Ca atare o poţi numi o şansă unică de a porni direcţia cea nouă pe care o tot aşteptai. Poate aşteptai de undeva startul. Acum, ca din senin, apare exact motivaţia care te trimite direct spre ţinta ta cea mai înaltă. Nici nu-ţi vine a crede ce bine se leagă toate şi cât de mare devine dintr-o dată dorinţa de schimbare! Dacă profiţi de vântul prielnic care te împinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doreşti să se întâmple.

Fecioară. Dacă şeful îţi dă ordine, le respecţi, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ţi convine.

Munceşti mult doar ca să-l mulţumeşti, dar deşi faci tot ce-ţi stă în putinţă, tot vei primi din partea sa unele reproşuri. Aşa sunt şefii, greu de mulţumit. Dar tu îţi asumi responsabilităţile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe faţa sa un zâmbet de apreciere. Nu te aştepta la minuni, pentru că atunci când îţi îndeplineşti misiunea cu succes practic laşi loc pentru o altă misiune şi mai dificilă.

Balanţă. Există o miza motivantă în joc şi te implici şi tu în această competiţie cu multă pasiune.

Vrei şi tu să pui mâna pe acel premiu de aceea nu poţi pierde nicio clipă fără să faci ceva în acest sens. Ai concurenţi puternici, să nu crezi că e uşor să ajungi la rezultatele visate, dar deţii toate resursele unui succes deplin. Ai şi ambiţie, şi forţă de convingere, şi dorinţa de a demonstra de ce eşti în stare, că atare te implici în lupta pentru supremaţie conştient de greutăţile inerente de pe parcurs.

Scorpion. Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite.

E normal să aveţi cu toţii păreri variate. E normal ca fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate. Dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă. Adevărul oricum e undeva la mijloc. Mai lasă şi tu, mai lăsă şi ceilalţi şi apare şi calea de mijloc.

Săgetător. Se naşte o dorinţă nouă în inima ta şi pui mult suflet în împlinirea ei.

Dacă mai aduni, alături de tine, şi un grup mai numeros de susţinere, oameni cu aceleaşi dorinţe ca şi tine, v-aţi putea uni cu toţii forţele în acelaşi sens. Când vezi că mai sunt şi alţii care îşi doresc acelaşi lucru, parcă te ambiţionezi şi mai mult. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru că îşi aduc mai mulţi contribuţia la reuşita lui.

Capricorn. Nu eşti chiar în apele tale, deşi, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul în care te afli, dar de dată această te simţi că printre străini.

Ai impresia că toţi au ceva cu tine, că eşti atacat din toate părţile. Mulţi oameni arţăgoşi se mişcă azi prin preajma ta şi, pentru că psihicul tău e ceva mai sensibil, vezi şi ceea ce nu există. Ar fi bine să te relaxezi şi să nu mai vezi în jurul tău doar inamici, deoarece agravezi situaţia.

Vărsător. Aruncă o privire peste umăr pentru că e posibil să fi scăpat ceva din vedere, o restanţă care, mai devreme sau mai târziu, îţi va cere să te ocupi de ea de urgenţă.

Este un moment bun să iei o pauză şi să treci în revista vechi promisiuni neonorate. Sau chiar să te achiţi de o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme. Poţi regla diverse situaţii din trecut care stau în aşteptare, căci acum ai starea potrivită pentru a le şterge definitiv de pe lista sau măcar să arăţi celui căruia i-ai promis ceva, că nu ai uitat de angajamentele tale.

Peşti. Vrei să le oferi celor dragi tot ce le doreşte inimioară.

Calculezi resursele financiare şi rezultatul sună bine, suficient cât să-ţi dea curajul să ieşi la cumpărături şi să iei tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investiţii sau achiziţii, dar şi lucrurile mărunte erau pe lista! Sunt cumpărături de rutină, strictul necesar la urmă urmei, dar te simţi foarte bine când te întorci acasă cu sacoşele pline, pentru că toate aceste mărunţişuri îţi inspiră ţie un oarecare sentiment de securitate, de confort domestic şi bucuria că nu-ţi lipseşte nimic şi că poţi pregăti o masă cu de toate pentru cei dragi.

sursa info

Comments