HOROSCOP – Ce spun astrele pentru 5 septembrie

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru 5 septembrie

HOROSCOP Balanţele încep să nu mai tolereze atitudinile ostile din jurul lor, în timp ce Vărsătorii ar trebui să aibă grijă cum îşi manifestă agresivitatea astăzi. Citeşte horoscopul zilnic pentru zodia ta.

Berbec. Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi.

Priveşti cu un dram de inocenţa şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge. E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţă, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectiva mai matură şi să decizi: ori–ori?

Taur

Relaţia pe care o dezvolţi de ceva vreme parcă înfloreşte sub ochii tăi. Va aduceţi amândoi contribuţia cu inima deschisă, investiţi toate valorile cele mai frumoase ale unei relaţii perfecte – încredere, fidelitate, comunicare eficientă, toleranţă, înţelegere – şi eşti încântat de felul cum evoluează lucrurile între voi. De aici se naşte o poveste superbă de iubire sau o prietenie de viitor, deci merită să oferi tot ce ai tu mai bun în ţine. Primeşte şi de la cel din faţă ta cu inima deschisă tot ce are el să îţi dăruiască, pentru că totul pare să meargă minunat între voi. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive.

Gemeni

Nu te cramponă atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, că şi cum nu te-ar supără nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, razi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţă provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, că şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

Rac

Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durata în care nu ai voie să oboseşti. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culcă pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine.

Leu

Trebuie să iei la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifra de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme. O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coadă unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifică legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le închei azi, citeşte clauzele contractuale cu atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

Fecioară

Refuzul care vine azi că din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi consideră o uşa trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continuă în acelaşi mod că înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, că să nu pierzi tot ce ai construit până acum. E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

Balanţă

Oricât ai încerca să rămâi diplomat şi amabil în mediul în care te afli, nu poţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur. Te abţii până la un punct să nu ripostezi, să nu răspunzi la atacuri, dar încearcă să nu foloseşti aceleaşi arme ale celor care te atacă, adică adu-ţi aminte întotdeauna de bune maniere, de politeţe, de toleranţă, că să nu arăţi inamicilor tăi că te irită. Zâmbeşte, chiar şi fals dacă e nevoie, dar nu riposta la fel de dur că ceilalţi, că să nu le ai satisfacţie că te-au enervat. Ei exact asta urmăresc: să te scoată din pepeni!

Scorpion

Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu braţele deschise. Deşi pleci cu o uşoară reţinere, de parcă ai fi avut şi alte treburi de făcut în aceeaşi zi, atmosfera care te aşteaptă la destinaţie este atât de veselă, de pozitivă, de tonică, de luminoasă, încât te implici total în ceea ce se petrece acolo. Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunţi şi toată lumea se simte bine, deci hai, urcă în maşină sau în tren să ajungi cât mai repede acolo, pentru că va fi exact şansă de a te relaxa şi rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doză ta de bucurie.

Săgetător

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită suma de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să va echilibraţi afacerile. Fii corect, nu mai amână, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanţă, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziţie şi ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcţii când ştii că ai unele poveri pe umeri. Eliberează-te de ele şi ai să vezi ce bine te vei simţi după ce vei mai şterge de pe lista de restante câteva puncte. Ai o suma ceva mai mare la dispoziţie care ar fi bine să ia calea unor astfel de plăti obligatorii, că să scapi de griji!

Capricorn

Azi ai nişte emoţii cu totul aparte în preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stări, le receptionezi şi le amplifici şi mai mult, fie bune, fie rele. Eşti sensibil la orice stimul, simţurile tale sunt ascuţite la maxim, şi simţi tot ce se petrece în jurul tău prin intermediul inimii. În interiorul tău sunt catalizate toate aceste emoţii şi transformate în reacţii ale corpului. O veste proastă se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenţă generează o explozie de energie pozitivă. Deci tot ce vine spre ţine sub formă de senzaţii se manifestă prin reacţii în funcţie de polaritatea emoţiei: cu plus sau cu minus.

Vărsător

Ai grijă cum îţi manifeşti azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziţia ta superioară, de energia ta copleşitoare, poate şi de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziţie, alunecând uşor spre infatuare, orgoliu, ba chiar şi spre o anumită atitudine autoritară periculoasă. Nu te bucură atât de mult că te afli pe o poziţie superioară, care îţi da atâtea drepturi, pentru că nu poţi face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urmă puterii pe care o exerciţi şi poate întoarce armele, cândva, şi mai agresiv.

Peşti

Cineva te împinge într-o direcţie care ţie nu ţi se potriveşte deloc, deci ai grijă încotro te îndrepţi. Poate fi un susţinător fervent, te împinge de la spate şi te încurajează gălăgios şi convingător, dar nu cumva te influenţează într-un sens care numai pe el îl avantajează, nu şi interesele tale? Deschide bine ochii înainte de a continuă acest drum, pune serios în balanţă ce ai TU de câştigat din acest efort, pentru că e posibil că tu să nu obţii ceea ce celălalt promite cu entuziasm. El a simţit slăbiciunea sau sensibilitatea ta şi profită de asta: tu ai putea fi cel cu muncă, şi el cu victoria finală. Nu acceptă să fii condus în acest fel.

Comments