Horoscop chinezesc 2024: 3 zodii care au cele mai mari sanse sa devina parinti in anul Dragonului de...

Anul Dragonului de Lemn este asociat cu schimbari majore, oportunitati de crestere personala si succese remarcabile in diferite domenii. Asadar, pentru anumite zodii, anul 2024 poate fi momentul perfect pentru a-si extinde familia si a deveni parinti.

Horoscopul chinezesc ofera indicii si previziuni pentru fiecare zodie in parte, indicand cele mai bune momente si circumstante favorabile pentru a lua decizia de a aduce un nou membru in familie in acest an special al Dragonului de Lemn.

Se intampla o data la 200 de ani: Conjunctia Marte-Pluto, un eveniment astral remarcabil, va face sa sara scantei in vietile zodiilor

Iepure (1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Pentru femeile nascute sub semnul zodiacal Iepure, 2024 poate sa nu fie cel mai norocos an, dar familia este foarte importanta pentru ele. Anul Dragonului de Lemn aduce sanse pline de speranta pentru aceste femei sa devina mame.

Sosirea Dragonului de Lemn sugereaza mari schimbari pentru femeile Iepure, mai ales in viata lor romantica. Anul acesta ar putea fi un punct de cotitura, aducand evenimente importante. Femelele iepuri ar putea simti o schimbare emotionala profunda si ar putea gasi puterea de a parasi relatii toxice sau casatorii care nu au functionat. Influenta pozitiva a Dragonului aduce si vesti bune despre fertilitate, creand un spatiu pentru vindecare si crestere personala.

Sarpe (1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Serpii, cunoscuti pentru intelepciunea si adaptabilitatea lor, au o sansa speciala de a-si extinde familiile in Anul Dragonului de Lemn 2024.

Horoscopul zilei de joi, 15 februarie. Viziune neconventionala asupra vietii emotionale, in meniul astrelor. Patru zodii se elibereaza de rutina

Influenta Dragonului le sustine calmul si intuitia puternica. Acest moment este potrivit pentru planificarea unei familii, transformandu-le visele de a deveni parinti intr-o realitate fericita. Femeile sarpe sunt menite sa fie mame uimitoare, scrie SfatulParintilor. Uneori, s-ar putea simti pregatite pentru maternitate, iar alteori, ar putea alege sa astepte, dorind sa ofere tot ce este mai bun viitorilor lor copii. Casatoria aduce o bucurie profunda femeilor din aceasta zodie, care vad viata de familie drept adevaratul scop al vietii. Ca mame, femeile Sarpe dau dovada de o intelegere incredibila si o capacitate de iertare nesfarsita, mereu gata sa ajute atunci cand copilul lor greseste.

Cocos (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Femeia Cocos are sanse mari sa devina parinte in zodiac!

O Mama Cocos este plina de dragoste pentru copiii ei, considerandu-i cea mai importanta parte a vietii ei. Uneori, poate parea stricta pentru ca vrea sa le invete cele mai bune valori, atat din punct de vedere moral, cat si spiritual. Dar cand vine vorba de copiii ei, ea este gata sa sacrifice orice pentru bunastarea lor. Fara indoiala, va fi o mama exceptionala si grijulie!

Secretele de frumusete pentru fiecare zodie in parte. Ce punct forte al seductiei sa il pui in evidenta

Comments