Horoscop. Ei sunt baietii rai ai zodiacului: te distrug fara resentimente

Horoscop. Ei sunt baietii rai ai zodiacului: te distrug fara resentimente

Horoscop. Ei sunt baietii rai ai zodiacului: te distrug fara resentimente

1. Bărbatul Peşti înoată în alcool

Îndrăgostit de propria sa persoană, bărbatul Peşti a învăţat să se strecoare în patul şi-n inimile femeilor. Este un mincinos înnăscut cu tendinţe auto-distructive şi alcoolice. Unii dintre ei încep să muncească destul de devreme în viaţă, dar ideea altor bărbaţi de a face avere e centrată pe a câştiga la loto. Are o mie de fete şi trăieşte într-o lume fantezistă.

2. Posesivitatea fără margini a bărbatului Taur

Nu acordă foarte multă atenţie femeii de lângă el. Totuşi treptat el va încerca să o controleze în cele mai mici detalii. O să îi aleagă hainele şi prietenii şi o să îi critice părerile. E foarte bine ancorat în fixismele şi prejudecăţile lui şi nu se schimbă cu una, cu două. Gelos, posesiv obsesiv şi răzbunător, se va folosi de orice detaliu din trecut împotriva ta.

3. Bărbatul Capricorn vrea supunere oarbă

În capul lui, femeia trebuie să fie supusă, aşa că o să-şi arate foarte rar sentimentele faţă de consoarta. Are o atitudine rigidă în dragoste ca şi în toate celelalte aspecte ale vieţii. E condescendent, orb şi surd la sentimentele oricui altcuiva în afară de el şi doreşte să ajungă în vârf prin orice mijloc.

4. Bărbatul Gemeni, petrecăreţul arogant

Un afemeiat cu limba dulce, bărbatul Gemeni este înnebunit după petreceri şi se află în permanentă căutarea următoarei victime. E rece şi calculat, arivist şi gata să ceară o femeie în căsătorie la prima întâlnire dacă adulmecă bani. Adevărată şi singură lui pasiune este să fie distrat de cineva şi nu e persoană potrivită pentru o relaţie serioasă.

5. Bărbatul Fecioara „loveşte” prin critici

Viaţă alături de el este ca atunci când eşti împins în mijlocul unei şosele aglomerate, deşi nu voiai să o traversezi. Are o atitudine superioară şi planuri pentru îmbunătăţirea oricărui lucru în afară de purtarea lui. Când vine vorba de găsit nod în papură, e nemilos. Talentul lui de conversaţie constă într-o lungă serie de critici adresate întregii audienţe. Nu îi plac confruntările şi să fie contrazis,

Sursa

Articole recomandate

Comments