Horoscopul banilor. Nativii zodiacului care stiu sa faca bani din piatra seaca. Au sanse mari sa dev...

De-a lungul timpului, multi oameni au analizat milionarii. Ei au incercat sa afle cum reusesc acesti oameni sa aiba atat de multi bani. Astfel, au descoperit ca numerosi milionari proveneau, de fapt, din familii instarite.

Insa, au aflat, de asemenea, si ca persoanele bogate au anumite obiceiuri si un stil de viata diferit fata de cele obisnuite. Totodata, s-a constatat ca majoritatea milionarilor sunt nascuti in zodia Balanta.

Ei sunt nativii care au cele mai mari sanse sa devina milionari

Conform CashFloat, un creditor cu sediul in Marea Britanie, milionarii au un semn zodiacal comun si anume Balanta. Potrivit unei cercetari efectuate in 2022, care a investigat datele de nastere a 286 de oameni bogati din intreaga lume, 32 de persoane din numarul total de pe lista (adica 12%) s-au nascut intre 22 septembrie si 23 octombrie, ceea ce inseamna ca apartin semnului Balanta.

Prin intermediul aceluiasi studiu realizat de CashFloat, nu numai ca am descoperit ca putin peste 10% dintre bogatii lumii sunt Balante, dar am aflat si care sunt celelalte semne zodiacale pricepute la bani.Alte semne zodiacale care pot deveni bogate

Potrivit rezultatelor, si persoanele din zodia Pesti au sanse sa faca averi, deoarece 29 dintre cele 286 de persoane cu bani apartineau acestui semn. Dupa Pesti, urmeaza Taurii. Celebrul co-fondator al META, Mark Zuckerberg, apartine acestui semn zodiacal, ziua sa de nastere fiind 14 mai.

Pe de alta parte, Capricornii manifesta si ei tendinta de a deveni persoane cu averi colosale, printre cei mai cunoscuti milionari cu aceasta pozitionare astrala numarandu-se Jeff Bezos, CEO-ul Amazon.

SURSA

Comments