Horoscopul lunii octombrie 2016 - Vezi ce-ti rezerva astrele!

Horoscopul lunii octombrie 2016 Vezi ce-ti

Horoscopul lunii octombrie 2016 - Vezi ce-ti rezerva astrele!

Berbec

În prima jumătate a lunii octombrie, vei avea foarte multă energie. Cu ea îți vei duce la bun sfârșit planurile, doar dacă vei ști cum să-ți folosești energia în acest sens. După multe luni în care planetele au fost în opoziție, vei avea o perioadă relaxantă, dată de tranzitarea târzie a lui Venus. Cu Jupiter în opoziție, ești încurajat să mai lași munca și să te implici în activități care-ți fac plăcere.

Taur

Încearcă să termini ce-ai început în primele săptămâni din octombrie. După această perioadă, tranzitarea lunii Marte se va încheia, iar Soarele și Mercur, aflate în opoziție, vor duce la multe schimbări. În această perioadă, vei fi mai implicată în relațiile de familie și-ți vei face timp să te vezi și cu prietenii. Este posibil să te impliciti emoțional într-o nouă relație.

Gemeni

Dacă primele zile din luna octombrie sunt bune pentru a finaliza unele acțiuni, în ultimele, trebuie să faci tot posibilul să eviți scandalurile. Până pe 30 octombrie, vei sta bine la capitolul bani. Intervalul este prielnic și pentru a începe o nouă relație ori chiar să-ți schimbi locul de muncă. Apropierea lui Mercur de Jupiter, în perioada 12-13 octombrie, vine cu vești bune, optimism.

Rac

Până pe 29 octombrie, ai toate șansele să-ți extinzi orizontul. Pe 13 octombrie, este posibil să fii nevoit să te confrunți cu o situație care să-ți dea ceva bătăi de cap, pentru a-ți atinge scopul. Te vei enerva pe oamenii care vor sta în calea ta. În perioada 1-10 octombrie, vei începe noi proiecte. Gândește-te de două ori înainte de a acționa, pentru a avea succes.

Leu

Luna octombrie este una în care lucrurile vor merge ca pe roate pentru tine. Stai foarte bine cu sănătatea și virilitatea și te vei înțelege foarte bine cu cei din jur. Ai mai multă încredere în tine! Doar așa vei reuși pe orice plan. Zilele de 12 și 13 octombrie sunt numai bune pentru petrecerea timpului alături de persoanele dragi.

Află ce-ţi rezervă horoscopul lunii octombrie 2016 AICI.

Articole recomandate

Comments