Imagini halucinante cu Florin Barbu, ministrul care il bate pe Daea la festivism - Seful de la Agric...

Dupa ce s-a prins in hora cu dansatorii prezenti la targ, ministrul a tinut mortis sa faca poze cu copiii imbracati in costume populare inainte sa faca turul tarabelor cum obisnuia si fostul ministru, Petre Daea.

Uniti sub tricolor, gustand din delicioasele produse romanesti, alaturi de prietenii si sfatuitorii mei dragi, producatorii locali din toate colturile Romaniei!Aceasta a fost atmofera unei zile, in Targul "Poftim, din Romania!", organizat de Primaria Sectorului 4 si Cooperativa Agricola Caprirom Sud Muntenia, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in Parcul Tudor Arghezi, din Bucuresti, in perioada 1 - 3 decembrie!Ca intotdeauna sunt alaturi de producatorii locali si cumpar cu drag produsele lor delicioase!Si acesta este mesajul meu pentru bucuresteni, dar si pentru toti romanii: sa cumpere de la ai nostri, de la producatorii nostriCumparati cu drag, din Romania! Cumparati romaneste si sarbatoriti romaneste!", a transmis ministrul Florin Barbu.

Tot de la fostul ministru pare sa se fi inspirat Florin Barbu si in ceea ce priveste noua lege a porcului. Daca in urma cu putin timp parea sa o sustina si spunea ca este o lege europeana, intre timp pare sa se fi razgandit, iar acum desfiinteaza proiectul pe care l-a modificat pe repede inainte.

,,Nimeni in Romania nu are nicio restrictie pe partea de porc. Porcul se poate sacrifica, se poate vinde din gospodarii. Nu mai vreau sa vad politicieni care sa arunce cu noroi in porcul romanesc. Noi pastram traditia si niciodata cat voi fi ministrul Agriculturii nu voi interzice acest lucru", a declarat Florin Barbu, potrivit Realitatea PLUS.

Intre timp, fermierii sunt disperati pentru ca de la anul cresc taxele pentru produsele bio, pentru cele traditionale, dar si pentru micile companii.

Comments