Imagini rare cu Vladuta Lupau pe scena, cand era doar o copila. Fanii au crezut ca nu vad bine: "Nu...

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, care se bucură de un succes enorm pe scenă, dar și pe micile ecrane. Are o carieră uriașă și face bani cu nemiluita, după ani întregi în care a muncit pe brânci. Se declară o mămică fericită de când micuțul Iair a apărut în viața ei și iată că familia se mărește din nou, căci interpreta este însărcinată pentru a doua oară, tot cu băiețel. Recent, i-a luat pe toți prin surprindere după ce a făcut publice niște imagini din copilărie. Asemănarea dintre vedetă și fiul ei este izbitoare, iar mulți au ținut să-i transmită acest aspect! Se pare că de la o vârstă fragedă, solista a apărut în fața publicului.&

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, bucurându-se de un succes imens odată cu fiecare apariție. Cântăreața a urcat pe marile scene de la noi începând cu o vârstă fragedă. Prima ei dragoste a fost muzica, domeniul în care a ajuns să profeseze și din care se alege cu sume colosale. După ani de muncă, de spectacole și evenimente private unde a cântat cu drag, Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o avere uriașă. Nu duce lipsă de nimic, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber din postările ei făcute în mediul online.

CITEȘTE ȘI: VLĂDUȚA LUPĂU NU VA MAI POSTA IMAGINI CU BĂIEȚELUL EI, IAIR. MOTIVUL PENTRU CARE A LUAT ACEASTĂ DECIZIE RADICALĂ

Chiar dacă acum are tot ce-și dorește, bani cu nemiluita, haine de la branduri de lux, mașini scumpe și o vilă scumpă în Ardeal, începuturile Vlăduței Lupău în muzică nu au fost deloc ușoare. Asta pentru că, de când era mică, interpreta a străbătut țara-n lung și-n lat, la concursuri și spectacole, care s-o facă auzită și văzută de către public. Succesul ei a răsunat după ani buni de muncă și după numeroase apariții televizate.

CITEȘTE ȘI: & IMAGINI NEMAIVĂZUTE CU VLĂDUȚA LUPĂU, ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A 7-A. FILMAREA A STRÂNS PESTE 20.000 DE APRECIERI ÎN DOAR 3 ZILE

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie

Vedeta a postat un clip video cu ea de pe vremea când era doar o puștoaică la început de drum în această carieră. Mulți sunt cei care au rămas surprinși s-o vadă pe Vlăduța Lupău la vârsta adolescenței, observând totuși și o asemănare izbitoare între solistă și fiul ei, Iair.

Dacă până acum, fanii Vlăduței spuneau că micuțul seamănă cu tatăl său, Adi Rus, iată că acum părerile s-au împărțit. De asemenea, cântăreața a primit o sumedenie de mesaje în care fanii îi spuneau că nepoata ei, Ayana, este copia ei, a mătușii!

„Iair seamănă maxim cu tine. Acum se vede cu cine seamănă”, i-a scris un fan.

„Ce scumpă ai fost. Deci Ayana e copia ta xerox, nu pot să cred cât de bine seamănă cu tine. Wow, o nepoată să semene așa bine cu o mătușă”, a spus altcineva.

Comments