IMOBILIARE BAIA MARE – Creste numarul elevilor si tinerilor casatoriti care isi cauta chirie

IMOBILIARE BAIA MARE – Creste numarul elevilor si tinerilor casatoriti care isi cauta chirie

foto http://www.viata-libera.ro

IMOBILIARE  Apropierea noului an școlar și universitar crește numărul tinerilor care caută chirie. După ce în ultimii ani s-au înghesuit pe ultima sută de metri să închirieze un imobil, acum au dat deja startul căutărilor.

IMOBILIARE   Agenții imobiliari spun că perioada este numai bună și că acum tinerii au de unde alege, astfel încât să găsească locuința care să le fie potrivită.

„Cerere este, iar în ultimele zile chiar a crescut numărul celor care se află în căutarea unui imobil în care să locuiască de îndată ce începe școala.

Aceştia vor să locuiască aproape de unitatea de învățământ și la un preț accesibil. Întotdeauna pentru chirii, perioada de sfârșit a verii și începutul toamnei sunt cele mai bune pentru închirieri”, a explicat   Nacu Lazăr, administrator al unei agenții imobiliare.

El mai arată că la fel de mult a crescut în ultima perioadă și numărul tinerilor căsătoriți aflaţi în imposibilitatea de a-și cumpăra un imobil, dar care s-au hotărât că e mai bine locuiască singuri și prin urmare caută să închirieze locuința potrivită cerințelor lor.

Potrivit lui Nacu Lazăr, în continuare cele mai căutate sunt garsonierele, apartamentele cu o cameră, respectiv două camere, pentru care chiriile încep de la 80 de euro și pot ajunge până la 130 de euro.

sursa foto

Comments