IN CIRCUITUL TURISTIC – Casa Printului Charles din Viscri poate fi inchiriata

IN CIRCUITUL TURISTIC – Casa Printului Charles din Viscri poate fi inchiriata

ÎN CIRCUITUL TURISTIC Casa Prințului Charles din localitatea Viscri va putea fi închiriată în regim de pensiune, anunță Digi24. Casa îşi deschide uşile pentru oricine vrea să calce pe urmele moştenitorului coroanei britanice. De câteva zile, a fost introdusă în circuitul turistic şi poate fi închiriată în regim de pensiune de trei stele.

Casa pe care a cumpărat-o Prinţul Charles în satul Viscri este obiectiv UNESCO. A fost restaurată, dar specificul tradiţional săsesc a fost păstrat aproape în întregime. Cele cinci camere pot fi închiriate cu 40 până la 85 de euro pe noapte.

Această cameră este cunoscută şi ca încăperea favorită a prinţului de Wales. Nu se ştie sigur dacă a si dormit aici, însă cert este ca o îndrăgeşte tare mult şi cunoaşte detaliile fiecărui obiect care se găseşte în ea. O noapte de cazare aici costă 85 de euro. La polul opus, în cele două camere single cazarea costă doar 40 de euro pe noapte.

Dormitorul cu două paturi de o persoană şi cel matrimonial costă 60 de euro pe noapte. Preţurile pot părea piperate pentru o pensiune de 3 stele, însă turiştii care vin din străinătate apreciază în primul rând autenticitatea şi liniştea locului.

Mai multe citiți AICI.

Sursă foto.

Comments