IN LINIE DREAPTA – Licitatia pentru organizarea Festivalului Castanelor a fost adjudecata

IN LINIE DREAPTA – Licitatia pentru organizarea Festivalului Castanelor a fost adjudecata

ÎN LINIE DREAPTĂ  Festivalul Castanelor din Baia Mare intră în sfârșit în linie dreaptă. După ce nicio firmă nu și-a arătat interesul pentru a participa la licitația publică privind serviciile de scenografie dar și de aducerea artiștilor la eveniment, astăzi, la ultima licitație s-a prezentat o singură societate dispusă să își asume aceste lucruri la ediția din acest an al Festivalului Castanelor. Oferta lor a fost depusă în termen și potrivit declarațiilor făcute de primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob pentru ActualMM.ro, oferta este una care corespunde cerințelor.

Firma care a câștigat licitația a venit în fața comisiei cu o ofertă globală.

„Comisia de licitație s-a uitat peste ofertă și oferta este una care corespunde cerințelor din caietul de sarcini. Le-am cerut celor de la Consiliul Județean, ONG-urilor și asociațiilor din Baia Mare, evenimentele care intenționează să le desfășoare în perioada Festivalului Castanelor pentru a le cuprinde în calendarul sărbătorii. Cei de la Consiliul Județean, de exemplu, și-au arătat disponibilitatea pentru a prelungi programul de vizită la muzeele din Baia Mare”, a declarat Marinel Rob, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

Ediția din acest an al Festivalului Castanelor are loc în perioada 23-25 septembrie și, pentru realizarea lui, Administrația Publică Locală a alocat suma de 500.000 de lei din bugetul local. Programul definitiv al evenimentului urmează să fie elaborat zilele următoare. Cert este că băimărenii trebuie să uite de artiști internaționali sau cu renume, în caietul de sarcini, la capitolul artiști fiind cuprinse nume ca Deepcentral, Focul Viu, Florin Chilian, Lidia Buble, Adi Sână, Direcția 5 dar și artiști locali.

Simona Vasiac

Comments