IN MARAMURES – Debutul anului scolar supravegheat de politisti

IN MARAMURES – Debutul anului scolar supravegheat de politisti

ÎN MARAMUREȘ Peste 180 de poliţişti maramureşeni vor fi în stradă în prima zi de școală pentru a se asigura că noul an școlar va debuta în condiții optime. Aceștia vor acționa în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, astfel încât festivităţile specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar să se desfășoare în siguranță.

ÎN MARAMUREȘ Poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de prevenire vor fi prezenţi în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier.

De asemenea poliţiştii în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare , iar pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza împreună cu elevii şi cadrele didactice diferite activităţi preventiv-educative.

C.A.

Comments