IN VOIA SORtII – Trei copii gasiti de politisti abandonati in casa flamanzi si murdari

IN VOIA SORtII – Trei copii gasiti de politisti abandonati in casa flamanzi si murdari

ÎN VOIA SORŢII. Trei copii cu vârste cuprinse între cinci luni şi patru ani din localitatea vasluiană Grumezoaia au fost abandonaţi în casă, bolnavi, flămânzi şi murdari de către părinţi. Poliţia a intervenit pentru a-i scoate din familie.

Vecinii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor, dar în momentul în care ambulanţa a sosit la faţa locului, s-au întors şi părinţii acasă. Aceştia au refuzat să lase echipajul medical să intervină. Potrivit prefectului judeţului, Daniel Olteanu, tatăl copiilor a devenit agresiv şi a fost solicitată intervenţia poliţiei.

“Este inadmisibil să îţi laşi copiii în casă, singuri, flămânzi şi murdari. Fetiţa de cinci luni era deshidratată şi în stare foarte gravă, constat că, din păcate, am uitat să fim oameni. Este imposibil să se întâmple aşa ceva. Ce părinţi sunt aceia care îşi lasă copiii singuri în casă şi pleacă în lume? Ce fac autorităţile locale, ce face asistentul social, care ar fi trebuit să ştie că este o familie cu probleme. Mai mult, tatăl nu are grijă de copii, dar acum face scandal şi refuză să-i dea. Îi vom lua cu poliţia, micuţii au nevoie urgent de îngrijiri medicale”, a declarat sâmbătă, pentru Mediafax, prefectul judeţului Daniel Olteanu.

Cei trei copii, o fetiţă de cinci luni, un băieţel de doi ani şi un altul de patru ani vor fi aduşi la Spitalul Huşi. De asemenea a fost sesizată şi Protecţia Copilului.

Sursa info

Comments