Incendiu de proportii la REMAT SUD. Pompierii au reusit sa stinga focul - UPDATE

Incendiu de proportii la REMAT SUD. Pompierii au reusit sa stinga focul - UPDATE

Incendiu de proportii la REMAT SUD. Pompierii au reusit sa stinga focul - UPDATE

UPDATE: 12.30: Incendiul care a izbucnit luni la un utilaj pentru compactare deșeuri în spate la REMAT Berceni a fost stins iar mașinile de intervenție sunt retrase progresiv, a anunțat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Potrivit acestuia, au ars materiale reciclabile aflate în utilajul de compactare.

Cauza producerii incendiului ar fi "supraîncălzirea sau suprasarcina utilajului folosit".

UPDATE 12.02  Un utilaj de compactare a deşeurilor a luat foc, luni dimineaţă, la Remat Bucureşti Sud, iar pompierii nu pot ajunge la locul incendiului deoarece traficul pe Centura Capitalei este blocat. ISU a trimis la intrevenţie patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

"Traficul pe Centură este blocat, autospecialele solicitate în sprijin nu pot înainta", au precizat reprezentanţii ISU.
Traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti este blocat, luni, la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu drumul care duce către Oraşul Popeşti Leordeni(DN4), din cauza unui grup de autovehicule care staţionează pe suprafaţa carosabilă, potrivit Infotrafic.

Poliţiştii mai informează că traficul este îngreunat între localităţile Mogoşoaia şi Otopeni, respectiv Tunari şi Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circulă cu viteză redusă, pe prima bandă, pe sensul către Otopeni.

Mai multe federatii ale transportatorilor protesteaza, in fiecare zi de luni, intre orele 10 si 12, pe soselele de centura ale marilor orase din tara, fata de scumpirea politelor RCA. Nemultumiti de deciziile de pana acum ale autoritatilor transportatorii din Romania pregatesc un protest la nivel national in 15 septembrie.

Un raport publicat, pe 1 septembrie, de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care supravegheaza si piata asigurarilor, arata ca pretul mediu al unei polite RCA pentru camioanele cu masa mai mare de 16 tone a fost in iulie de 10.704 lei, cu 121% peste nivelul inregistrat in al doilea trimestru din 2015, de 4.843 lei.

Articole recomandate

Comments