Incident bizar, in Vaslui: criminalul si-a pus victima in sicriu, a plimbat-o prin sat si a lasat-o...

Locuitorii comunei Miclesti au ramas stana de piatra cand au vazut ca un consatean de-al lor se plimba cu un utilaj agricol prin sat, carand dupa el un sicriu. Initial, oamenii au crezut ca sicriul abia fusese cumparat, insa cazul a capatat o cu totul alta turnura cand s-a aflat ca in cosciug zace o persoana decedata, mai exact unchiul celui cu utilajul agricol.

Cei doi locuiau in aceeasi curte, iar in urma unul scandal barbatul in varsta de 67 de ani l-ar fi strans de gat pe batran.

Dupa ce si-a omorat ruda, barbatul l-a pus in sicriu si a mers cu el la casa preotului, pentru a-l inmormanta conform traditiei crestine. ~n timp ce mergea cu sicriul prin sat, criminalul a fost vazut de mai mai multi tineri, care au filmat utilajul, apoi au pus filmuletul pe retelele sociale. Ajuns la preot, barbatul l-a rugat sa il ajute cu inmormantarea, sustinand ca unchiul sau a murit de batranete.

Preotul a refuzat, iar pe fir au intrat politistii, care au intocmit dosar penal. ,,Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui a fost sesizat, cu privire la decesul unui barbat, in varsta de 83 ani, din localitatea/comuna Miclesti, judetul Vaslui. Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Vaslui in vederea efectuarii necropsiei in vederea stabilirii cauzei decesului.

Ulterior, in urma constatarilor preliminare emise de catre Serviciul Judetean de Medicina Legala Vaslui, intrucat in cauza s-au pus in evidenta savarsirea unei infractiuni contra vietii, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetarilor. Un prezumtiv autor, barbat in varsta de 67 de ani, din Miclesti, a fost retinut sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

Ulterior, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanta dispunand masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile", a declarat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

@mihaiif6 #asaceva ? sunet original - florinstoian61

Comments