INCREDIBIL – O femeie, jefuita si tarata cu masina zeci de metri

INCREDIBIL – O femeie, jefuita si tarata cu masina zeci de metri

foto romaniatv.net

INCREDIBIL Scene şocante au fost surprinse la Botoşani. Patroana unui magazin a ajuns la spital după ce a fost jefuită şi apoi târâtă cu maşina de mai mulţi romi. Femeia a ajuns la spital, iar poliţiştii încearcă să dea de urma agresorilor.

INCREDIBIL Coşmarul femeii, patroana unui magazin din orașul Botoșani, a început după ce a ieşit cu o sumă mare de bani dintr-o casă de schimb valutar.

Mai mulţi ţigani au urmărit-o cu maşina până la magazin. Acolo, victima a uitat portierele deschise şi portofelul pe banchetă. Soţul ei a văzut tot ce s-a întâmplat.

“M-am dus după doamna cu portofelul, i-am făcut o piedică, a căzut jos, soţia s-a dus după maşină şi atunci a prins-o de mână şi a tărât-o vreo 50 de metri”, a declarat soţul femeii.

Ambii soţi au ieşit afară pentru a-i prinde pe hoţi. Unul dintre agresori a încercat însă să-i fure patroanei și ceasul de la mână.

“Eu eram cu mâna de portieră, el m-a ţinut de mână ţiganul şi a pornit maşina şi m-a dus trei blocuri, m-a târât pe jos”, a spus femeia.

Aceasta a fost apoi abandonată pe stradă, plină de răni. A fost dusă de urgenţă la spital. Poliţiştii încearcă să dea de urma tâlharilor.

sursa info

Comments