INFRACTORI – Cercetati de politisti pentru comiterea de infractiuni rutiere

INFRACTORI – Cercetati de politisti pentru comiterea de infractiuni rutiere

foto antena3

INFRACTORI. În cursul serii de miercuri, 6 septembrie, în jurul orei 23.50, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe strada Dragoş Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Un tânăr de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat şi a intrat în coliziune cu copacii din partea stângă a drumului fiind apoi proiectat în gardul unui imobil.

Şoferul a suferit leziuni corporale şi a beneficiat de îngrijiri medicale.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Lui i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificările efectuate au relevate că sigheteanul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au depistat pe strada Şugău un alt tânăr, de 26 de ani, în timp ce conduceau un autovehicul chiar dacă nu deţine permis de conducere iar pe D.J. 186, în Dragomireşti, un tânăr de 24 de ani circula cu un autoturism ce avea valabilitatea autorizaţiei de circulaţie expirată.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Comments