Ingredientul secret pentru ciorba de burta. O face extrem de fina. RETETA

Ingredientul secret pentru ciorba de burta. O face extrem de fina. RETETA

Ingredientul secret pentru ciorba de burta. O face extrem de fina. RETETA

Reteta pentru cea mai buna ciorba de burta

Pe langa ingredientele pe care toata lumea le cunoaste deja, cei mai priceputi bucatari recomanda sa luati un picior de porc, pe care sa-l puneti la fiert. Gustul va fi total diferit si mult mai gustos. Iata toata reteta:

Ingrediente1 kilogram de burta de vita nefiarta,o bucata buna de carne de vita si un os de vita,un picior de porc,un ardei mare rosu,2 morcovi,o bucata de telina si de pastranac si 2 tije de telina,cateva boabe de piper,300 de mililitri de iaurt gras,cativa catei de usturoi,o jumatate de ardei murat in otet,2 foi de dafin,2-3 galbenusuri de ou,cateva fire de leustean. Mod de preparare

Pentru inceput, spalati foarte bine burta, piciorul de porc si carnea si puneti-le la fiert impreuna cu legumele. La inceput adaugati putina sare, boabele de piper si circa 4 litri de apa.

Vinetele sunt un adevarat deliciu si sunt foarte sanatoase pentru organismul nostru. Din punct de vedere nutritional sunt recomandate de toti specialistii. Se pot coace...

Dupa ce carnea a fiert foarte bine, strecurati supa obtinuta si puneti-o din nou la fiert. Adaugati burta taiata feliute si 1-2 foi de dafin. Dupa ce a clocotit cateva minute, adaugati usturoiul pisat, dar pisati-l bine pana obtineti o pasta inainte.

Dupa ce ati adaugat toate aceste ingrediente, mai lasati putin pana da in clocot, dupa care inchideti focul. Mai apoi, adaugati ardeiul din otet taiat fasii subtiri si o jumatate de morcov fiert dar pe razatoare.

Luam un bol separat unde batem iaurtul cu galbenusurile si le adaugam in ciorba cand aceasta s-a mai racit putin. Adaugati sare dupa gust, dupa care puneti 1-2 linguri de otet in care au fost murati ardeii iuti.

Turnati peste 2 linguri de ulei in care a fost calit morcovul. Acest lucru ii va oferi ciorbei o culoare diferita. La final puteti adauga si putin leustean, dupa gust.

SURSA

Comments