INTERVENTIE ISU MM – Persoane ratacite cautate de jandarmi

INTERVENTIE ISU MM – Persoane ratacite cautate de jandarmi

INTERVENȚIE ISU MM Zi plină de peripeții pentru un adult și un copil rătăciți în zona Valea Muntelui din apropierea localității Bârsana duminică, 10 iulie 2016. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș a primit un apel prin care se solicita ajutorul echipelor de intervenție. 

3 jandarmi din cadrul Detaşamentului 4 de Jandarmi Sighetu Marmaţiei au participat la constituirea de echipe mixte împreună cu poliţia, pompierii, SMURD şi localnici pentru căutarea celor doi care s-au rătăcit în zona Valea Muntelui din Maramureș .

La ora 08:40, persoana adultă a fost găsită în zona ,,Dosu Mare”, lângă localitatea Bârsana, de către un cioban. La ora 09:30 minora a fost găsită de către localnici în zona ,,La Fântâna lui Vişovan”, de lângă localitatea Petrova. Ambele persoane au fost preluate de către un echipaj SMURD şi transportate la Spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru investigaţii medicale.

Persoanele în cauză sunt: G. A. în vârstă de 59 ani şi G.I.I. în vârstă de 5 ani, ambele domiciliate în localitatea Bârsana. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Comments