INTRERUPERI Baimarenii de pe trei strazi

INTRERUPERI - Baimarenii de pe trei strazi raman fara apa

ÎNTRERUPERI. Săptămână începută cu stângul pentru băimărenii de pe trei străzi. Fie că este vorba despre avarii sau recuplări la reţea, aceştia nu vor avea apă la robinet până după amiază.

Astfel între orele 9.00-14.00, din cauza cuplării unui branșament, vor rămâne fără apă riveranii de pe strada Speranței.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Din cauza unei avarii, mai bine spus din cauza unei conducte sparte, până la ora 14.00 nu vor avea apă băimărenii de pe străzile Fabricii, nr. 7 şi Unirii, nr. 5.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Comments