Inundatii devastatoare in Italia. Oamenii sunt evacuati din case

Inundatii devastatoare in Italia. Oamenii sunt evacuati din case

Inundatii devastatoare in Italia. Oamenii sunt evacuati din case

Vremea a facut prapad. Strazi blocate din cauza aluviunilor

O serie de inundatii grave au avut loc in orasul Milano, dar si in alte regiuni din nordul Italiei, precum Veneto si Piedmont. Autoritatile avertizeaza ca mai multe ploi sunt asteptate in aceasta saptamana si in saptamana urmatoare, alimentand temerile cu privire la potentialele daune si perturbari.

Ploile abundente au lovit aceste regiuni, determinand cresterea nivelului apei si provocand inundatii in numeroase zone. Strazile au devenit rapid rauri, iar multe locuinte si afaceri au fost afectate de apele in crestere.

Heavy floods today in Milan, but also in the rest of northern Italy such as Veneto and Piedmont and more rain is expected this week and next!It rained a lot for May! pic.twitter.com/gOxZBt4ZlH

-- Christian (@Superchri90) May 15, 2024Inundatii devastatoare in Italia

In Milano, inundatiile au provocat blocaje de trafic si au perturbat transportul public, iar autoritatile locale au fost nevoite sa intervina pentru a evacua locuitorii din zonele cele mai afectate. Situatia este similara si in alte orase din nordul Italiei, unde inundatiile au cauzat pagube materiale si au creat dificultati semnificative pentru locuitori.

Meteorologii avertizeaza ca fenomenele meteorologice extreme ar putea continua in aceste regiuni in urmatoarele zile, ceea ce accentueaza riscul de inundatii si alunecari de teren. Este recomandat ca locuitorii sa fie vigilenti si sa ia masuri de precautie pentru a-si proteja proprietatile si vietile in fata pericolelor generate de ploile abundente.

Comments