INVITAT DE NUTU FONTA – Traian Basescu vine in Maramures

INVITAT DE NUTU FONTA – Traian Basescu vine in Maramures

INVITAT DE NUȚU FONTA Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu vine în Maramureş, la Borșa în acest sfârșit de săptămână. Acesta, împreună cu mai mulţi membri marcanţi ai PMP a confirmat că va fi prezent la Festivalul „Hora la Prislop”, manifestare care se desfăşoară anual la limita dintre judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud şi Suceava.

Surse din cadrul PMP au declarat că fostul preşedinte a acceptat invitaţia în Maramureş care a venit de la deputatul Nuţu Fonta.

„La Comitetul Naţional Executiv de miercuri, 17 august, la final, Băsescu şi Fonta au avut un diolog privat departe de ochii presei. A primit invitaţia de la acesta pentru că este un locuitor al zonei şi a acceptat să vină la Hora la Prislop la Borşa”, au precizat sursele Vocea Transilvaniei.

Aceleaşi surse au mai precizat că Traian Băsescu va ajunge în Maramureş însoţit şi de alţi colegi de partid, cel mai probabil, membrii în conducerea formaţiunii politice. Este vorba despre o vizită privată, Traian Băsescu nefiind la prima participare la acest eveniment.

Rămâne de văzut care vor fi concluziile vizitei pentru că aceleaşi surse au mai precizat că Traian Băsescu a acceptat invitaţia făcută de către deputatul Nuțu Fonta fără să ezite.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments