I.S.U Maramures: Patru incendii in 24 de ore

I.S.U Maramures: Patru incendii in 24 de ore

I.S.U Maramures: Patru incendii in 24 de ore

pompieri-incendiu_0In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au lichidat 4 incendii.

Pompierii Garzii de Interventie Borsa au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. Din fericire, datorita promptitudinii militarilor, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. Militarii Detasamentului de Pompieri ” Capitan Marchis Adrian” Baia Mare, au lichidat un incendiu pe strada Iazului din Baia Mare. Incendiu s-a manifestat  la o baraca, iar flacarile au mistuit baraca din lemn pe o suprafata de 30 de metri patrati si diverse obiecte de mobilier si electrocasnice.

Tot pompierii baimareni au intervenit in localitatea Dumbravita, unde o anexa gospodareasca a fost cuprinsa de flacari. Focul a distrus anexa gospodareasca pe o suprafata de circa 125 de metri patrati. De asemenea, focul a distrus diverse unelte, scule si obiecte de mobilier.

Pompierii sigheteni au intervenit si ei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum in urma caruia a ars funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii atrag din nou atentia cetatenilor asupra modului de exploatare al cosurilor de fum. Acestea trebuie curatate periodic si reparate daca sunt deteriorate. De asemenea, cosurile si burlanele de fum trebuie izolate corespunzator fata de materialele combustibile din jurul lor.

Comments