ISU SATU MARE - Barbat inecat in Somes

ISU SATU MARE - Barbat inecat in Somes

www.ziuaconstanta.ro

ISU SATU MARE  În cursul zilei de ieri, 3 august 2016, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru degajarea unei persoane înecate în albia răului Someş, în zona localităţii Mărtineşti, iar în această dimineaţă, pentru acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident auto. Urgenţele au fost anunţate prin apelul unic 112, fiind semnalate în decurs de 10 ore, de ieri după amiază.

Acţionând cu barca pneumatică şi accesoriile specifice din dotare, pompierii sătmăreni au adus la mal trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 23 ani. Cadavrul plutind a fost zărit de un pescar, în jurul orei 17:30, acesta  anunţând imediat evenimentul. Persoana decedată a fost predată organelor de poliţie, care au continuat cercetările pentru a stabili cauza decesului.

Dimineaţă, un accident rutier produs pe raza localităţii Negreşti Oaş, în jurul orei 02:22, a impus intervenţia unui echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, alături de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi care s-au deplasat la locul indicat. În sprijin, a fost alocat şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a plecat de urgenţă din Satu Mare spre locul producerii accidentului.

În urma impactului extrem de violent, cu un stâlp de înaltă tensiune, după ce autoturismul a ieşit de pe carosabil au rezultat cinci victime, pasageri ai maşinii. Din nefericire, şoferul, în varsta de 22 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, pompierii militari procedand pentru extragerea acestuia, însă datorită leziunilor incompatibile cu viaţa, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Restul pasagerilor, tineri cu vârstele cuprinse între 21 şi 36 de ani, au fost gasiţi conştienţi, cu diferite leziuni uşoare. Aceştia au primit îngrijiri medicale, ulterior fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi de urgenţă la unitatea spitalicească pentru continuarea investigaţiilor medicale.

ActualMM

Comments