Klaus Iohannis, despre clanurile interlope: Timp de trei ani, PSD a aparat penalii. Asta se vede acum pe strazi

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope: Timp de trei ani, PSD a aparat penalii. Asta se vede acu...

,,Este un fenomen pe care il observam cu ingrijorare, dar in acelasi timp putem sa vedem ca exista o preocupare serioasa si intensa si la Interne si la marile Parchete si la ministerul Justitiei.

Insa trebuie sa vedem lucrurile asa cum sunt.

Nu se poate repara intr-o saptamana ce s-a stricat in 30 de ani. (...) Sa ne amintim, cu tristete, ca altfel nu pot sa-mi amintesc, de cei trei ani de guvernare PSD, in care PSD a incercat cu toata forta sa distruga legile justitiei, sa puna cizma pe gatul Justitiei din Romania, a incercat sa ii apere pe penali in detrimentul oamenilor cinstiti. Asta se vede acum pe strazi.

Actualul guvern vine cu masuri, dar cand ajunge in Parlament este aceeasi majoritate PSD-ista care inca se opune la reformele necesare in domeniul Justitiei. Asta nu ne face sa ne oprim. Vom merge mai departe si vom gasi solutii pentru ca infractorii sa fie la puscarie. Pentru a pune lucrurile la locul lor - pentru ca infractorii sa fie la puscarie si oamenii cinstiti sa fie aparati de institutiile statului, nu invers, cum, din pacate, am avut tendinta in anii de guvernare pesedista", a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa o declaratie privind conditiile inceperii anului scolar preuniversitar in toamna.

Declaratia sefului statului vine la o zi de la uciderea liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Edi Pian. Acesta a murit dupa ce a fost injunghiat, in noaptea de luni spre marti, in urma unui conflict intre mai multe persoane, in sectorul 6 al Capitalei.

Comments