L-AU INLOCUIT - Schimbare de garda la conducerea PNL Borsa

L-AU INLOCUIT - Schimbare de garda la conducerea PNL Borsa

L-AU ÎNLOCUIT. Schimbări în PNL Maramureş. Pentru preşedinţii de organizaţii care nu au reuşit să facă performanţă în alegerile locale din luna iunie, urmează mai schimbări, şi nu în bine. Acestea au început de o vreme chiar la Baia Mare dar şi la judeţ iar joi, 11 august a venit rândul organizaţiilor din judeţ.

Astfel, în şedinţa de Birou Politic Judeţean a fost numit un nou preşedinte interimar la Borşa. Noul preşedinte interimar este Vasile Timiş zis Vasile Fieru, liberal cu stat vechi în partid, încă din anii 90. Acesta a fost votat în unanimitate şi l-a înlocuit pe Petru Timiş. Celui din urmă i se reproşează rezultatele extrem de slabe obţinute la alegerile locale din 5 iunie.

Vasile Timiş (Fieru) administrează o firmă de construcţii, este apreciat în comunitate şi este un apropiat al actualului primar, Ion Sorin Timiş.

Surse din cadrul organizaţiei liberale borşene spun că Vasile Timiş are sarcini precise trasate de la judeţ. Astfel, acesta trebuie să impună un viceprimar liberal la Borşa, cel actual fiind PMP şi să readucă PNL acolo unde a fost, până în 2012 oraşul fiind condus de liberali. Aceleaşi surse mai spun că nu este exclus la pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din acest an să se regăsească şi un om al locului.

Comments