LA INCEPUT – (Si) noul presedinte PNL Baia Mare are planuri mari

LA INCEPUT – (Si) noul presedinte PNL Baia Mare are planuri mari

foto facebook

LA ÎNCEPUT La nici 24 de ore după ce a fost numit în funcţie, preşedintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, a ţinut să împărtăşească, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva  lucruri despre care  afirmă că le consideră importante pentru un start bun, “pentru o reconstrucţie a PNL Baia Mare şi  care să ajute într-o oarecare măsură la  recâştigarea  încrederii  cetăţenilor din Baia Mare”.

LA ÎNCEPUT Misiune aproape imposibilă, judecând după slabele rezultate înregistrate de liberali la alegerile locale din 5 iunie 2016, dar și datorită “bisericuțelor” din sânul organizației.

Practic, tânărul preşedinte pare să fi pus extrem de repede pe hârtie planuri mari de viitor şi tot atât de repede le-a făcut publice. Probabil din cauză că timpul… presează.

Ionel Bogdan susţine că a discutat  şi analizat împreună cu colegii  care sunt problemele cu care se confruntă municipiul Baia Mare şi “am schiţat câteva direcţii pe care dorim să le realizăm în perioada următoare. În acest sens prin toate pârghiile pe care le avem la dispoziţie, respectiv  grupul de consilieri pe care îi avem în Consiliul Local al municipiului Baia Mare şi mai apoi prin loby-ul de rigoare la organizaţia judeţeană  şi la Bucureşti, vom încerca să realizăm proiecte pentru oameni şi bunăstarea locuitorilor din Baia Mare”.

Planurile sună… cunoscut. Ele fac referire la salariile mici, la corelarea ofertelor unităţilor de învăţământ cu cerinţele de pe piaţa muncii din Baia Mare şi la atragerea de investitori. Nu în ultimul rând, aspiraţiile tânărului preşedinte vizează ecoturismul.

De fapt, susţine preşedintele PNL Baia Mare, domenii precum industriile mici şi creative, educaţia, relaţia cu ONG-urile, Baia Mare Capitală  Europeană a Culturii şi infrastructura sunt cele asupra cărora se va apleca cu precădere în mandatul proaspăt început.

De menţionat, însă, că preşedintele PNL va trebui mai întâi să constituie Biroul Politic Local, lucru pentru care a primit de la mai marii organizaţiei un termen de şapte zile. Viitorul PNL Baia Mare nu pare nici în acest moment prea luminos, ținând cont că ultimii președinți au fost numiți, nu aleși, iar diversele grupuri de interese din cadrul organizației au fiecare favoriții lor pentru poziția de președinte.

ActualMM

foto facebook

Comments