Leguma care arde grasimile de pe abdomen - Trebuie sa o incluzi neaparat in alimentatia ta

Leguma care arde grasimile de pe abdomen - Trebuie sa o incluzi neaparat in alimentatia ta

Leguma care arde grasimile de pe abdomen - Trebuie sa o incluzi neaparat in alimentatia ta

Hreanul, cunoscut ca inamicul grasimii abdominale, poate ajuta la reducerea cu pana la 1 centimetru de grasime din talie intr-o singura zi. Afla mai multe despre aceasta metoda simpla si eficienta pentru a elimina grasimea abdominala, fara prea mult efort.

Datorita acestei retete, multe femei au reusit sa scape de pana la 1 centimetru de grasime abdominala intr-o zi. Aceasta combinatie ajuta la eliminarea grasimii, previne retentia de apa, imbunatateste activitatea creierului, memoria, vederea si auzul.

Ingrediente necesare:

125 de grame de hrean proaspat2 lamai organice3 linguri de miereCum se prepara?

Intr-un blender, se amesteca 125 de grame de hrean proaspat.Lamaile se taie in bucati, se elimina samburii, iar miezul se adauga in blender.Se adauga si celelalte ingrediente.Dupa preparare, amestecul se depoziteaza intr-un borcan inchis si se pastreaza in frigider.Se ia o lingura din aceasta solutie de doua ori pe zi, in timpul meselor.Dupa aproximativ 3 saptamani, vei incepe sa observi primele rezultate.Proprietatile hreanului:Hreanul este o sursa importanta de vitamine, cum ar fi vitaminele C, B1, B6, B2, si de minerale precum potasiul, calciul, magneziul, fosforul si fierul.

Este recomandat sa consumi hreanul alaturi de alimente bogate in grasimi, deoarece poate ajuta la digestie. De asemenea, acesta detoxifica organismul, accelereaza metabolismul, ofera energie si poate fi benefic pentru diabetici.

Afectiuni tratate cu hrean:Hreanul poate fi folosit pentru a trata diverse afectiuni, cum ar fi racelile, crizele reumatice, migrenele, afectiunile respiratorii si sinuzita.

Grecii si romanii cunosteau efectele benefice ale hreanului in tratarea racelilor. Dacii, la randul lor, foloseau hreanul in gospodarie, coceau radacina si o utilizau ca remediu impotriva galcilor. De asemenea, frunzele crude erau aplicate pe frunte sub forma de compresa pentru a alunga migrenele.

Radacina de hrean este cea mai valoroasa parte din planta din punct de vedere gastronomic si medicinal. Aceasta contine vitamine (in special vitamina C si complexul B), minerale, acizi, substante antibiotice naturale, enzime, fitohormoni, uleiuri volatile si peroxidaza, o substanta antioxidanta valoroasa.

Alte beneficii ale hreanului:

Combaterea oboselii croniceAmeliorarea simptomelor astmului, reumatismului, gutei si bronsiteiImbunatatirea digestiei si tratamentul gastritei hipoacideTratarea anemiei si prevenirea litiazei renalePentru a beneficia de aceste efecte terapeutice, poti sa incerci retetele prezentate mai sus, care folosesc hreanul ca ingredient principal.

Comments