Liviu Dragnea, primele investigatii la

Liviu Dragnea, primele investigatii la coloana, in inchisoare. Irina Tanase dezvaluie problemele de...

Fostul lider PSD acuza de o buna perioada de timp mari dureri la coloana. se plange de mai multa vreme , care s-a vindecat de coronavirus, acuza mari dureri la coloana vertebrala, fiind transferat cateva zile in spitalul penitenciarului Rahova.

,,A facut acele patru RMN-uri pe care le solicita de sase luni de zile. Nu stim rezultatul. Desi este pacient, nu i se comunica nimic. Rezultatele le-au preluat agentii si le-au dat medicilor de la penitenciar. Pana in acest moment nu stiu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal sa stie si el despre starea lui de sanatate. Ei sunt luati, dusi si tratati ca o marfa... E doar o exagerare, ca nu te cheama ulterior si pe tine, esti bine, nu esti bine, o sa mori!", a explicat Irina Tanase, in exclusivitate, la Realitatea PLUS.

,,Ce pot sa va spun este ca rezultatele au fost date pe loc agentilor de penitenciar", a incheiat Irina Tanase, declaratia acordata, in exclusivitate la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019 pentru 3 ani si sase luni, condamnare primita pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Teleorman.

Citeste si Irina Tanase, primele declaratii dupa citarea la DNA a lui Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA . Anuntul despre liberarea conditionata

Comments