LOVITURA AMERICANILOR Erdogan anunta alianta

LOVITURA AMERICANILOR - Erdogan anunta alianta cu Rusia si Iran

LOVITURĂ AMERICANILOR  Turcia este pregătită să depună eforturi în vederea restaurării păcii și stabilității în regiune, împreună cu Rusia și Iran, a declarat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, într- o convorbire telefonică cu omologul său iranian, Hassan Rohani.

„Astăzi, suntem hotărâți mai mult decât oricând înainte de a contribui la soluționarea problemelor regionale mână în mână cu Iran și Rusia, precum și în cooperare cu acestea” relatează agenția iraniană IRNA preluată de agenția oficială rusă TASS. Președintele turc l-a informat pe președintele Rouhani cu privire la situația din Turcia. “În prezent, situația se întoarce la normal, dar este prea devreme să spunem că totul este terminat”, a declarat Erdogan, potrivit aceleiași surse.

La rîndul său, președintele Hassan Rohani a lăudat poporul turc pentru curajul și maturitatea politică care s-a ridicat pentru a apăra autoritățile legitime.”Stabilitatea și liniștea în Turcia, au un impact pozitiv asupra atmosferei în întreaga regiune. Nu avem nici o îndoială că liniștea în țările lumii islamice nu se potrivește cu teroriștii și unele superputeri”, a subliniat presedintele iranian .

El a spus că în ultimele zile au arătat Turciei cine îi sunt prietenii și dușmanii, atât acasă cât și în străinătate.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments