MAFALDA? – Anuntul facut de Ponta care va da clasa politica peste cap

MAFALDA? – Anuntul facut de Ponta care va da clasa politica peste cap

MAFALDA. Fostul premierul Victor Ponta se declară convins că la alegerile parlamentare din decembrie românii ”vor susține PSD-ALDE”, care să continue programul Uniunii Social Liberale din 2012.

”Salut și susțin anunțul făcut ieri de președintele Liviu Dragnea privind decizia PSD de a face majoritate și de a guverna împreună cu ALDE (și nu cu PNL) după alegeri! Salut și poziția față de Călin Popescu-Tăriceanu — prieten, partener! Sunt sigur că românii vor susține prin votul din decembrie PSD-ALDE, care să continue programul USL din 2012 și să aibă o guvernare cel puțin la fel de bună ca Guvernarea “Ponta””, a scris fostul premier, luni, pe pagina sa de Facebook.

Reacția vine după ce, duminică seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, declara că nu dorește să comenteze ce spune Alina Gorghiu, cum că va demisiona din fruntea PNL dacă va exista varianta formării unui guvern PSD-PNL, menționând totuși că aceasta “poate fi acuzată de plagiat”.

“Nu prea comentez ce spune această doamnă, mai ales că poate fi acuzată de plagiat. Eu am spus, în ultima perioadă, că noi nu vrem să facem guvern cu PNL, pentru că nu avem cu cine să ne înțelegem. Pe de altă parte, noi am asumat în partid că facem alianță cu ALDE și o vom putea face. În rest, cine își dă demisia de acolo, este strict problema dumnealor”, a precizat Dragnea într-o intervenție telefonică la Antena 3.

El a spus că, “indiferent ce se va întâmpla”, Călin Popescu-Tăriceanu rămâne prietenul și partenerul său.

“Avem o relație veche, bazată și construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună și pe o înțelegere foarte bună și nu are ce să se întâmple. Inclusiv cu Daniel Constantin”, a spus Dragnea.
Sursa info

Comments