Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gus...

Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.

Un ingredient cheie pentru acest fel de mancare este mararul proaspat, care ii va da o aroma distincta. Poti servi preparatul cu o salata de castraveti murati sau chiar cu telemea. Pentru a te bucura de un rezultat foarte bun, ai grija sa rumenesti pieptul de pui inainte de a adauga restul ingredientelor. In acest mod, va avea o textura si o aroma deosebite.

Ingrediente pentru patru portii

- 800 g mazare congelata

- 1 piept de pui dezosat

- 1 morcov

- 1 ceapa

- 200 ml rosii cubulete

- sare

- piper

- marar

- 30 ml ulei

Mod de preparare

Tai pieptul cubulete si-l rumenesti in uleiul incins, pe toate partile. Adaugi ceapa tocata, morcovul taiat cubulete si mazarea congelata.

Torni apa cat sa acoperi si lasi sa fiarba la foc mic, pana se patrunde carnea. Pui rosiile si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Mai lasi sa clocoteasca zece minute, apoi dai deoparte si presari marar tocat.

Sursa text: Click!pentrufemei

Comments