Marcel Ciolacu bifeaza inca o gafa: La un eveniment din Constanta si-a inceput discursul cu ,,onorat...

Seful Executivului a fost invitat la microfon pentru a vorbi despre viziunea strategica si despre ce inseamna investitiile arabe:

,,Ma numesc Marcel. Excelenta voastra Sultan Ahmed bin Sulayem, stimate domnule ministru, Excelenta voastra domnule ambasador Sultan Mohamed Majed Al Ali, doamnelor si domnilor, onorata instanta...", a citit premierul de pe foaie.

Premierul si-a dat seama imediat de gafa facuta, motiv pentru care s-a corectat zambind: ,,Asistenta, scuzati-ma. Cred ca este din ciclul gafelor care se mai fac".

Aceasta este a doua gafa notabila a premierului Ciolacu, in cadrul unui eveniment oficial. Cu nu mai putin de o luna in urma, la Timisoara, in timp ce vorbea despre lucrarile de infrastructura din mandatul lui Sorin Grideanu, seful guvernului a afirmat ca "Buzau nu este in Moldova (...) va rog NU MA JIGNITI".

Cum arata casa lui Florin Piersic din Cluj, acolo unde marele actor s-a retras la batranete

,,Asta e, a venit banateanul de Grindeanu sa faca autostrada in Moldova. Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti! Dar a venit si un buzoian care totusi impreuna cu dl Grindeanu si restul colegilor din guvern am inceput sa aducem timisorenilor ce e corect sa aducem", a spus premierul, cu zambetul pe buze.

Declaratia a devenit in scurt timp virala si reactiile n-au intarziat sa apara.

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere premierului sa spuna despre ce jignire personala ar fi vorba daca Buzaul era in Moldova.

"Premierul Marcel Ciolacu a facut joi, 25 aprilie 2024, intr-o conferinta de presa electorala la Timisoara, cateva declaratii despre oportunitatea regionalizarii Romaniei si despre autostrada care leaga Moldova de restul tarii. In acest context a facut zambind si urmatoarea afirmatie: <>. Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere prim-ministrului explicatii publice in legatura cu afirmatia facuta: despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?", au transmis reprezentantii MDM.

Un denuntator Pfizer a dat in vileag un email intern al companiei: ,,Dozele de vaccin care vor fi utilizate in acest program sunt separate"

Comments