Marturii socante, mama gravidei omorata de politist rupe tacerea. Ana Maria a fost abuzata sexual, d...

Marturii cutremuratoare, gravida ucisa de politist a fost violata

Mama tinerei care a fost ucisa cu sange rece de un fost politist din Republica Moldova spune ca acesta i-ar fi tinut fiica intr-un beci, unde a si violat-o.

Tot acolo, tanara insarcinata in 7 luni a fost supusa la chinuri groaznice.

Legatura cheie din dosarul gravidei ucise de politist

Fata a fost lovita in zona capului cu o teava de mai multe ori, iar politistul a incercat sa o sugrume. Pe corpul victimei au fost gasite urme de arsura de la tigari si intepaturi de seringa.

,,Mi-au spus ca a luat-o si a dus-o la el acasa. Era in beci, a scos-o din beci cand a vrut sa o duca mai departe. A lovit-o cu capul de geamul masinii, apoi a pus-o in portbagaj. Dimineata la 4:00 a scos-o, pe camera lui s-a vazut totul. Doar cu cruciulita era la gat, altceva nimic. Hainele si incaltamintea erau puse alaturi. Nu era imbracata.", a declarat mama fetei indurerata.

In seara fatidica, fata astepta in statia de autobuz un prieten de al iubitului sau sa o duca la caminul unde locuia. Aceasta insa s-a urcat in masina politistului. Familia suspecteaza ca iubitul fetei ar fi avut o legatura cu criminalul si ca cei doi ar fi lucrat impreuna. Culmea, acestia mai spun ca la o luna de la moartea fetei, iubitul acesteia si-ar fi refacut viata si nu pare ca sufera.

,,La penitenciar a lucrat, doar ca unul intr-o parte, si celalat in alta.", a adaugat mama fetei.

,,Il stia pe el, a oprit si a strigat-o: ,,Ana, vino incoa!", fata astepta pe altul, dar ea s-a dus, cand a intrat langa sofer, el a lovit-o si i-a dat sangele.", a marturisit matusa tinerei.

Comments