MASURI – Si britanicii construiesc un zid de 4 metri inaltime pentru a tine la distanta imigrantii

MASURI – Si britanicii construiesc un zid de 4 metri inaltime pentru a tine la distanta imigrantii

MĂSURI Urmând exemplul Ungariei, care și-a ridicat la frontieră garduri cu sârmă ghimpată lungi de mulți kilometri, și Marea Britanie anunță ceva similar, la puțină vreme după Brexit.

MĂSURI Acest lucru ne vorbește despre hotărârea clară a britanicilor de a renunța la anumite politici comune pe care le avea cu UE, una dintre acestea fiind și cea legată de cotele obligatorii de imigranți.

Astfel, Marea Britanie, un stat parțial islamizat, cu un primar musulman la Londra și cu cartiere islamice în multe orașe, se pregătește să ridice “Marele zid de la Calais”, în apropiere de granița cu Franța, un loc folosit pentru pătrunderea ilegală a imigranților în țară.

Potrivit BBC, ministrul britanic de Stat al Imigraţiei a anunțat că zidul va avea un kilometru lungime și o înălțime de patru metri, că execuția acestuia va începe în această luna și că finalizarea lui ar trebui să nu depășească luna decembrie.

În condițiile în care unul dintre cei mai cunoscuți imami de pe teritoriul Marii Britanii (tolerat de autorități ani de zile) a fost trimis în pușcărie de curând, acuzat fiind de susținerea ISIS, ne putem aștepta la o schimbare radicală a politicilor britanice privind musulmanii? Greu de spus. Să nu uităm că britanicii sunt sub asediul ideologic islamist, că musulmanii blochează străzi din marile orașe pentru rugăciunile lor, că aceștia își permit să facă marșuri pe teritoriul Regatului Unit având pancarde pe care scrie că ISLAMUL VA DOMINA LUMEA sau SHARIA PENTRU UK…

sursa info

Comments