MESAJE – Ce urari si SMS-uri sa trimiti de Sf. Ilie

MESAJE – Ce urari si SMS-uri sa trimiti de Sf. Ilie

foto ziarulunirea

MESAJE Mesaje de Sf. Ilie. Românii îl sărbătoresc pe 20 iulie pe Sfântul Ilie, cinstit de creştini ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, după trei ani şi jumătate de secetă, dar şi ca divinitate populară a Soarelui şi a focului, atestată prin numeroase tradiţii şi datini.

MESAJE Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi un sincer La Mulţi Ani! Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

La mulţi ani, Ilie, Iliuţă, Lie, Ilieş, Iliuţă, Eliade, Eliana, Ilinca. Multă sănătate!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! “La mulți ani!”

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit de toţi prietenii tăi. Cu drag,

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie că Sfântul Ilie pe care li reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandru, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani, mama!

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta, în parfumul dimineţii ţin a te felicita. La Mulţi Ani de Sfântul Ilie, tată!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să va însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă, dragi bunici!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani, dragul meu soţ!

sursa info

sursa foto

Comments