Mesajul postat de Silvia Chifiriuc in ziua in care Mioara Roman a murit. Sotia lui Petre Roman vorbe...


Silvia Chifiriuc a atras atentia cu mesajul postat astazi pe Facebook, acolo unde are peste 32.000 de urmaritori. Cantareata de muzica usoara, care e casatorita cu Petre Roman, vorbeste despre iubire si nu face nicio declaratie despre Mioara Roman, care s-a stins azi noapte din viata.


,,Maine, pe 24 februarie, sarbatorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al indragostitilor, care in aceasta zi isi innoiesc sentimentele de dragoste ca sa fie trainice pana la anul urmator", a scris sotia lui Petre Roman pe Facebook.


Si a continuat: ,,Suflete indragostite, sa fiti impreuna neclintit, fiindca numai asa vine binele si fuge raul. ?? Dragobete, saruta fetele cu iubire!! Traiasca dragostea". Mesajul Silviei Chifiriuc, care a strans sute de like-uri si comentarii, a fost postat pe Facebook la prima ora a diminetii, dupa ce Oana Roman a confirmat ca Mioara Roman s-a stins din viata.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSilviaKifiriuc%2Fposts%2F917333706426290&show_text=true&width=500" width="500" height="743" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Cu toate acestea, Silvia Chifiriuc, in mesajul ei, nu face nicio declaratie despre Mioara Roman, care i-a fost sotie timp de 30 de ani lui Petre Roman, actualul ei sot. In schimb, fostul premier al Romaniei a avut o reactie dupa ce Mioara Roman a murit.


,,Imi pare foarte rau ca s-a sfarsit, dar in ultima vreme s-a luptat cu o boala grea, foarte grea. Asa cum o stiu, nu numai eu, ci foarte multi oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregatita. Eu cred ca in viata ei n-a facut decat bine.


Bine pentru foarte multi oameni, studentilor cu care a lucrat, pe care i-a invatat o multime de lucruri frumoase. Acuma poate ca e mai usor. Au fost multi oameni care au avut foarte multe de invatat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternica, dar si foarte bine conturata. A fost binevoitoare in a oferi ceva semenilor ei", a declarat Petre Roman despre Mioara Roman pentru Fanatik.
Petre Roman s-a casatorit cu Silvia Chifiriuc dupa divortul de Mioara Roman


Silvia Chifiriuc si Petre Roman au o relatie de 17 ani, timp in care au devenit si parintii unui baietel, care acum are 12 ani. Recent, intr-un interviu la Antena Stars, cei doi au facut dezvaluiri in culisele mariajului lor.


In anul 2007, Silvia Chifiriuc si Petre Roman s-au afisat oficial ca un cuplu, dupa ce in acelasi an, fostul premier a divortat de Mioara Roman. Foarte rar, cei doi au acordat interviuri si la fel de rar au aparut in emisiuni de televiziune. La Antena Stars, ei auu vorbit despre relatia lor de 17 ani.


,,Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este asa ca ar fi fost acum cativa anisori... Nu stiu ce se intampla, dar nu realizez...", a declarat Silvia Chifiriuc, completata de Petre Roman: ,,Numaratul anilor nu ne place!".Totodata, ea a explicat si ce obicei are seara, implinita pe deplin de viata pe care o are acum. ,,Cu cat esti mai recunoscator, cu atat lucrurile vin spre tine si mai frumos. Si am facut acest exercitiu si de atunci nu trece o zi sa nu fiu recunoscatoare Divinitatii, sa nu multumesc si cu cat ma retrag seara, la somn, cu aceste ganduri de multumire si imi fac o lista vizuala cu ce am rezolvat in ziua respectiva, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gandit. Recunostinta iti aduce lucruri minunate in viata", a mai spus Silvia Chifiriuc.


Comments