Metal-ul extrem a patruns in Baia Mare prin Sounds of the Underground, editia a III-a

Metal-ul extrem a patruns in Baia Mare prin Sounds of the Underground, editia a III-a

Niciun weekend fara rock music in Baia Mare. Weekendul trecut a fost unul dedicat muzicii rock agresive, doua trupe din Ungaria, una din Romania si una din Finlanda fiind cele care au dat ce au avut mai bun pentru rockerii baimareni. A fost editia cu numarul trei a evenimentului Sounds of the Underground.

Seara din Shadows Rock Bar a fot deschisa de baimarenii de la Frozen Tomb, care incep sa aiba din ce in ce mai multi fani. Baietii lucreaza la piese noi, una chiar a fost in playlistul din weekend, iar in rest coveruri reusite dupa titani ai muzicii rock internationale. Au urmat maghiarii de la Vorgar, adepti ai unui rock agresiv, un rock care se adreseaza unui anumit tip de public. A fost o reprezentantie care mi-a placut, cu un sound si voce agresive. Au fost urmati de Freedom is a Lie, din Ungaria, care au placut publicului baimarean judecand dupa reactiile vazute. Trupa are in spate 10 ani de activitate, iar cantecele lor au o puternica tenta sociala

Seara fost incheiata de cei de la Kuoleman Galleria din Finlanda, care au batut un drum lung pana in Baia Mare. Trupa a fost fondata in 2012, membrii trupei fiind Jankkari – Vocals & Bass, Anttonen - Drums, Matinlompolo – Guitar si Nevalainen - Guitar.A fost seara trupelor underground, care incearca to make it in this business, cum ar spune unii.

ZiarMM

Comments