METEO – Cum va fi vremea in Maramures in urmatoarele doua zile

METEO – Cum va fi vremea in Maramures in urmatoarele doua zile

METEO. Vreme schimbătoare dar plăcută din punct de vedere termic este aşteptată duminică în întreg Maramureşul. Meteorologii spun că soarele se va arăta pentru scurtă vreme. Norii vor lua locul acestuia şi vor lăsa averse care pot fi însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla ceva mai tare pe durata ploilor, iar maximele termice vor fi ceva mai scăzute decât în intervalul precedent. Sunt aşteptate la prânz 25 grade în Sighetu Marmaţiei, în Baia Mare şi Seini se vor înregistra 23 grade, numai 22 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş şi Borşa, în timp ce în Cavnic se anunţă doar 19 grade Celsius.
Vreme ceva mai răcorosă, dar şi schimbătoare se anunţă pe parcursul următoarelor două zile în Baia Mare. Meteorologii spun că duminică locul soarelui va fi repede luat de norii care aduc câteva averse de ploaie. Luni cerul va fi mai mult noros şi vor cădea ploi. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că în zona duminică va fi soare, însă treptat se adună norii care pot lasă câteva averse. Luni însă vremea se strica şi mai tare. Cerul va fi acoperit în cea mai mare parte a zilei, iar ploile vor fi şi ele prezente pe tot parcursul zilei. Maximele termice scad uşor şi se vor situa în jurul valorii de 23 grade Celsius.

Duminică şi luni în Borşa vremea va fi schimbătoare. Meteorologii spun că va fi soare numai că locul acestuia va fi luat de norii care aduc câteva averse ce pot fi însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în scădere se vor situa spre finalul intervalului în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme schimbătoare se anunţă şi în Cavnic. Meteorologii spun că în zona pe parcursul zilelor de duminica siluni va fi soare însă mai cu seamă pe parcursul după amiezelor se adună ceva nori care aduc averse însoţite de fenomene electrice. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 18,19 grade Celsius.

Vreme schimbătoare se anunţă în Târgu Lăpuş pe parcursul următoarelor două zile. Treptat pe parcursul zilei de duminică norii vor lua locul soarelui şi pot lăsa o aversă .Luni însă şi în acesta zonă instabilitatea atmosferică va fi ridicată vor cădea câteva averse. La prânz mercurul din termometre va oscila în jurul valorii de 21 grade Celsius.

Vreme ceva mai răcoroasă dar şi schimbătoare se anunţă pe parcursul următoarelor două zile în Seini. Meteorologii spun că duminică locul soarelui va fi repede luat de norii care aduc câteva averse de ploaie. Luni cerul va fi mai mult noros şi vor cădea ploi. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 grade Celsius.

Comments