METEO – Cum va fi vremea vineri si sambata in Maramures

METEO – Cum va fi vremea vineri si sambata in Maramures

METEO Vreme în general frumoasă, dar răcoroasă este așteptată vineri în  Maramureș.

METEO Meteorologii spun că în aproape toate zonele județului cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab.

Excepție fac zonele înalte ale județului unde nu este exclus să mai cadă câțiva stropi de ploaie.

Maximele termice vor fi comparabile cu cele din zilele precedente, astfel că sunt așteptate 17 grade în Baia Mare și Seini, nu vor fi mai mult de 16 grade în Sighetu Marmației,15 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuș, în vreme ce în Cavnic se vor înregistra cel mult 11 grade.

Maximele termice cele mai scăzute, de numai 9 grade se vor înregistra la Borșa.

În Baia Mare va fi vreme în general frumoasă în următoarele două zile.

Spun prognozele că vineri se va arăta soarele, numai că norii vor lua destul de repede locul acestuia.

Sâmbătă norii se mai împrăștie astfel că vor fi perioade cu soare, dar și nori. În plus se și încălzește, astfel că maximele termice pot ajunge spre sfârșitul intervalului până la 20 grade Celsius.
Vreme în general închisă și răcoroasă este așteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei.

Prognozele arată că vineri se vor semnala  înnorări variabile, în timp ce sâmbătă norii vor fi ceva mai numeroși și nu este exclus ca izolat să mai lase câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creștere ușoară pot ajunge până la 18 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme în general închisă, dar ceva mai caldă decât în zilele precedente. Meteorologii spun că în zona vineri și sâmbătă cerul va fi mai mult acoperit și pot să mai cadă averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab, iar mercurul din termometre poate ajunge până la 13 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile.

Prognozele arată că în zonă vineri cerul se va mai degaja, astfel că înnorările vor fi variabile, iar ploile lipsesc din prognoză. Sâmbătă perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla slab. Maximele termice vor marca și în această zonă o creștere ușoară astfel că la prânz se vor înregistra până la 14 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în Târgu Lăpuş vineri și sâmbătă.

Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile în zonă vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creștere pot ajunge până la 18 grade Celsius.

În Seini va fi vreme schimbătoare în următoarele două zile.

Spun prognozele că vineri se va arăta soarele numai că norii își vor face și ei  simțită prezența. Sâmbătă vor fi perioade cu soare, dar și perioade cu nori, iar vântul va sufla slab. Mercurul din termometre va marca o creștere astfel că spre sfârșitul intervalului se pot înregistra până la 19 grade Celsius.

Comments