METEO - Vremea in Maramures, in urmatoarele doua zile

METEO - Vremea in Maramures, in urmatoarele doua zile

METEO  Vreme în general frumoasă şi caldă este aşteptată marţi în Maramureş. Prognozele spun însă că în zonele înalte ale judeţului nu este exclus ca mai cu seamă, după amiază, norii să fie ceva mai numeroşi şi să lase câte o aversă. Vântul va sufla în genera slab iar maximele termice rămân comparabile cu cele cu cele din intervalul precedent. Se vor înregistra 30 grade la mijlocul zilei în Baia Mare şi Seini, 29 de grade în Sighetu Marmaţiei și 28 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş, în timp ce în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 24 grade Celsius.

Prognozele arată că marți, în Baia Mare, va fi vreme frumoasă. Cerul va fi parţial însorit, iar vântul va sufla slab. Miercuri va fi soare, însă meteorologii nu exclud posibilitatea ca după amiază să se adune norii şi să cadă o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunţă marţi şi miercuri în Sighetu Maramtiei. Meterologii spun că va fi soare, însă arată că treptat locul acestuia poate fi luat de norii tot mai numeroşi, astfel că nu este exclus să mai cadă câte o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 27 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme schimbătoare, dar caldă în Borşa. Meteorologii spun că, în zonă, marţi şi miercuri se va arăta soarele, însă mai cu seamă după amiază vor fi condiţii de ploaie astfel că nu este exclus să mai cadă o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme caldă dar schimbătoare în următoarele două zile. Prognozele arată că marţi şi miercuri, în zonă, cerul va fi parţial însorit, însă nu este exclus ca pe parcursul zilei să mai cadă câte o aversă. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă şi caldă este aşteptată marţi în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul zilei va fi soare , dar şi că din când în când locul acestuia poate fi luat de nori trecători .Miercuri însă, treptat, norii vor fi tot mai numeroşi și pot lasă câte o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 grade Celsius.

Prognozele spun că marţi, în Seini, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi parţial însorit, iar vântul va sufla slab. Miercuri va fi soare, însă meteorologii nu exclud posibilitatea ca după amiază să se adune  norii şi să cadă o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

ActualMM

Comments