METEO – Vremea in Maramures pentru 1-2 iulie

METEO – Vremea in Maramures pentru 1-2 iulie

În general vreme frumoasă şi caldă se anunţă pe parcursul zilei de vineri în întreg Maramureşul. Spun meteorologii că în toate zonele judeţului vor fi perioade cu soare, dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Cu totul izolat în zonele înalte mai pot cădea câțiva stropi de ploaie, iar vântul va sufla slab. Maximele termice rămân ridicate, astfel ca la prânz se vor înregistra 30 grade în Baia Mare și Seini, 29 grade vor arăta termometrele în Sighetu Marmaţiei, iar în Târgu Lăpuș nu se vor înregistra mai mult de 28 grade. În Cavnic şi Borşa maximele termice vor oscila în jurul valorii de 25 grade Celsius.
În următoarele două zile în Baia Mare vremea va fi în general frumoasă și caldă. Prognozele arată că vineri și sâmbătă vor fi perioade în care va străluci soarele, dar și perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători. Vântul abia dacă va adia, iar maximele termice pot ajunge până la 31 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că în zonă vineri și sâmbătă va fi soare, numai că este posibil ca peste0 zi norii să fie ceva mai numeroși și izolat să mai lase câțiva stropi de ploaie. Maximele termice pot ajunge până la 30 grade Celsius.

În Borşa este aşteptată vreme caldă, dar schimbătoare. Potrivit prognozelor, în zonă va fi soare însă treptat nu este exclus să se adune norii și să mai lase câte o aversă. Maximele termice rămân însă ridicate şi vor oscila în jurul valorii de 24 -25 grade Celsius.

Vreme schimbătoare, dar caldă se anunţă în Cavnic pe parcursul următoarelor două zile. Potrivit meteorologilor vineri se va arăta soarele, însă norii vor lua la un moment dat locul acestuia şi mai pot aduce o aversă însoţită de tunete şi fulgere. Sâmbătă înăa se face vreme frumoasa cu cer parțial însorit și vânt slab. Maximele termice pot ajunge până la 25 grade Celsius.
În Târgu Lăpuş vremea va fi în general frumoasă și caldă în următoarele două zile. Vineri și sâmbătă în zonă cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab. Ploile lipsesc din prognoză, iar maximele termice pot ajunge până la 29 grade Celsius.

În următoarele două zile în Seini vremea va fi în general frumoasă și caldă. Prognozele arată că vineri și sâmbătă vor fi perioade în care va străluci soarele, dar și perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători . Vântul abia dacă va adia, iar maximele termice pot ajunge până la 31 grade Celsius.

Comments