METEO – Vremea in Maramures pentru 7-8 iulie

METEO – Vremea in Maramures pentru 7-8 iulie

METEO Vreme în general frumoasă și caldă se anunță joi în mai toate zonele Maramureșului. Meteorologii spun că cerul va fi predominant însorit și că doar în zonele înalte ale județului sunt posibile unele înnorări și câte o aversă. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor fi ușor mai coborâte decât cele din intervalul precedent. La prânz se vor înregistra 23 grade în Baia Mare şi Seini, vor fi 22 grade în Sighetu Marmaţiei, 20 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş, iar în Cavnic şi Borşa maximele termice vor oscila în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă și caldă se anunţă pe parcursul următoarelor două zile în Baia Mare. Meteorologii spun că joi și vineri cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Vântul va sufla slab, iar maximele termice încep să crească încet și vor ajunge până la 25 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că în zonă joi va fi soare, însă treptat se adună norii care vor mai lăsa câteva averse. Vineri se face însă vreme frumoasă, cu cer predominant însorit și soare. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 grade Celsius.

Joi în Borşa se va arăta soarele, însă treptat locul acestuia va fi luat de nori tot mai numeroşi care vor aduce averse. Vineri va fi însă vreme în general frumoasă, cu cer predominant însorit și mult soare. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă și caldă se anunţă în Cavnic. Meteorologii spun că joi și vineri în zonă cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creștere vor ajunge la 19 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş vremea va fi în general frumoasă și caldă pe parcursul următoarelor două zile. Joi și vineri în zonă cerul va fi predominat însorit, iar vântul ca sufla slab. La prânz mercurul din termometre nu va depăşi 23 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă și caldă, se anunţă pe parcursul următoarelor două zile în Seini. Meteorologii spun că joi și vineri cerul va fi predominant însorit și va străluci soarele. Vântul va sufla slab, iar maximele termice încep să crească și vor ajunge până la 25 grade Celsius.

Comments