Mihai Leu, internat de urgenta la Institutul Fundeni din Capitala! Simptomele care l-au bagat din no...

Mihai Leu a fost internat, luni seara, la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, pentru a doua oara in ultima luna. Decizia a fost luata dupa ce mare campion ar fi varsat de mai multe orri pe parcursul zilei.

Medicul sau curant, Prof. Irinel Popescu, a dat precizat ca fostul campion national a primit medicamentatie si a fost stabilizat.

Medicul Irinel Popescu, detalii exclusive despre starea de sanatate a lui Mihai Leu. Cum se simte marele campion, dupa ce a fost transferat urgent la Fundeni

Conform celor mai recente informatii, Mihai Leu, aflat in evidenta Institutlui Clinic Fundeni de 10 ani, de cand a fost diagnosticat cu cancer, are o stare generala buna in aceste momente.

Leu a fost internat la Fundeni si la inceputul lunii mai. Campionul la box a fost adus cu un elicopter in Capitala de la unitatea medicala din Hunedoara, acolo unde a suferit o interventie chirurgicala din cauza unei complicatii legate de cancerul de colon. A stat internat la ATI, dar, pentru ca starea sa era grava, medicii au decis sa il transfere in Capitala.

Comments