Ministerul Apararii cumpara ATV-uri si snowmobile

Ministerul Apararii cumpara ATV-uri si snowmobile

Ministerul Apararii cumpara ATV-uri si snowmobile

Pentru achiziţionarea autovehicule pentru teren variat (ATV), Ministerul Apărării Naţionale a primit două oferte şi le-a admis pe amândouă în urma procedurii de licitaţie publică deschisă.

Astfel contractul a fost câştigat de firmele Logistic Sport SRL din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara şi firma Quantum Management înregistrată în Bucureşti, sectorul 2, se arată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Achiziţia a avut o valoare estimată iniţial de 840.000 de lei. Cea mai scăzută ofertă a fost de 753.480 lei, iar cea mai ridicată a fost de 771.120 de lei.

În privinţa achiziţionării de snowmobile, Armata a estimat o valoare de 1.558.928 lei, iar singura ofertă depusă a fost declarată câştigătoare cu suma de 1.548.000 de lei (diferenţă de 10.928 de lei faţă de valoarea estimată). Quantum Management este câştigătorul acestui contract pentru furnizarea de snowmobile.

Dacă în privinţa firmei Logistic Sport din Vulcan există un site în care îşi prezintă preţurile echipamentelor şi datele de contact, firma Quantum Management nu are un site înregistrat în România. Societatea comercială are certificat de înregistrare la Oficiul Naţional Registrul Comerţului obţinut în anul 2016.

Potrivit anunţului publicat în SEAP, operatorii economici declaraţi câştigători au obligaţia să obţină codul NATO de agent economic.

Echipamentele cumpărate de armată vor ajunge la Unitatea Militară 02574 - Comandamentul Logistic Întrunit din Bucureşti.

Comments