Minor de 15 fugit de acasa, cautat cu camera cu termoviziune intr-o padure din Dambovita. Anuntul Po...

"La data de 2 martie, in jurul orei 17:55, politistii din cadrul Sectiei nr. 8 Politie Rurala Valea Mare au fost sesizati de un barbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul ca fiul sau minor, in varsta de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, indreptandu-se catre zona impadurita a localitatii, existand suspiciunea ca s-ar putea pune in pericol", precizeaza IPJ Dambovita.

Au fost constituite echipe mixte de cautare formate din politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean, pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si jandarmi de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dambovita.

"Totodata, in activitatile de cautare, a fost utilizata si o camera video cu termoviziune, iar reprezentantii unitatii administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la cautari. Ulterior, minorul a fost gasit de o echipa mixta formata dintr-un politist si un jandarm, la iesirea din padure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu. Acesta nu a fost victima niciunei infractiuni", mai arata sursa citata.

De asemenea, despre situatie au fost informati si reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Comments