Mirela Oprisor, Aspirina din Las Fierbinti, si scenaristul Mimi Branescu renunta la proiect: primele...

Scenariul pentru al zecelea sezon „Las Fierbinţi“, care a început joi, nu mai este semnat de Mimi Brănescu, după cum acesta a anunţat prin intermediul unui mesaj public pe pagina de Facebook.

„Munca mea la proiectul «Las Fierbinţi» s-a încheiat. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe“, a scris Mimi Brănescu.

Scenaristul a subliniat că nu au fost neînţelegeri cu echipa Pro TV. „A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Mă gândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. (...) Nu a fost nicio ceartă, nicio supărare“, a explicat Brănescu pentru Paginademedia.ro

Mimi Brănescu, fost scenarist la „Las Fierbinţi“ FOTO Arhivă 

Aceeaşi sursă anunţă şi că soţia scenaristului, Mirela Oprişor, cea care a portretizat-o pe Aspirina, a decis să încheie colaborarea, însă aceasta s-a limitat la a le ura succes foştilor colegi.

Actorul Mihai Bobonete, care îl joacă pe Bobiţă, i-a mulţumit public lui Mimi Brănescu: „Mulţumim Mimi pentru toţi aceşti ani minunaţi, iar eu unul ţi-am spus-o şi ţi-o repet îţi rămân profund îndatorat pe viaţă pentru scenariile fabuloase în care am jucat şi pentru acest proiect care m-a dus aici. Îmi pare rău că nu mai faci parte din echipă şi sper să nu te dezamăgim cu aceste noi episoade, care, din punctul meu de vedere, ţin ştacheta sus. Jos pălăria prietene!“  

Cu accentul pus pe situaţii comune, cu replici autentice şi cu o atmosferă tipic românească, „Las Fierbinţi“ a intrat repede în graţiile telespectatorilor, devenind cel mai de succes serial românesc al ultimilor ani. Noile episoade sunt difuzate în fiecare joi, de la ora 20.30.

Comments