MOARTE SUSPECTA - O femeie a fost gasita intr-o balta de langa Somes

MOARTE SUSPECTA - O femeie a fost gasita intr-o balta de langa Somes

MOARTE SUSPECTĂ O femeie a fost găsită moartă într-o baltă de lângă Someș, pe raza orașului Năsăud. Se pare că femeia este moartă de mai multe zile, cadavrul fiind deja în putrefacție. Cineva a văzut cadavrul în apă și a dat alarma.

MOARTE SUSPECTĂ La fața locului a ajuns și soțul femeii, care i-a recunoscut o parte din haine. Se pare că femeia este moartă de câteva zile, cadavrul fiind deja în putrefacție.

Femeia a fost găsită de proprietarul terenului pe care se află balta. Acesta a venit să dea de mâncare animalelor, moment în care lătratul câinelui l-a direcționat spre baltă, unde a descoperit cadavrul femeii. Lacul în care a fost găsită femeia are în jur de doi metri adâncime.

Femeia este și ea din Năsăud, din cartierul Lușca şi are în jur de 50-60 de ani. Cunoscuții ei spun că obișnuia să consume alcool.

Nu se știe cum a ajuns femeia pe acel teren privat. Deocamdată se ia în calcul şi posibilitatea unui accident, dar și cea a unei sinucideri.

Soțul femeii spune că nu a mai văzut-o pe aceasta de luni. Sâmbătă, văzând că soția sa nu mai apare acasă, acesta a alertat și poliția despre dispariția sa. Femeia decedată are 58 de ani. Din primele informații, pe corpul femeii nu s-au găsit urme de violență. Cel mai probabil, aceasta a căzut în apă, însă lucrurile nu sunt clare din acest punct de vedere. (bistriteanul.ro)

Comments