MODEST – Premierul Dacian Ciolos, pasager la clasa Economy

MODEST – Premierul Dacian Ciolos, pasager la clasa Economy

MODEST. Premierul Dacian Cioloş a fost fotografiat, ieri, într-o aeronavă Tarom, la clasa Economy, deși pleca într-o vizită oficială de 2 zile în Germania, la Munchen, unde are întâlniri cu autoritățile landului Bavaria şi cu reprezentanți ai unor puternice companii germane.

Pasagerii cursei București – Munchen au fost impresionați să îl vadă pe primul ministru al României Dacian Cioloş în timp ce își căra bagajul până la locul care îi fusese alocat la clasa Economy. Nici când o stewardesă i-a oferit un loc la Business Class, nu s-a dat dus, ci a spus că va sta acolo unde a primit locul, alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache. Întreaga delegaţie oficială, în jur de 8 persoane, a călătorit cu clasa Economic.

După aterizarea avionului, pasagerilor li s-a cerut să rămână așezați până când iese din avion delegaţia oficială, astfel că premierul Cioloș și-a cerut scuze spunând „asta e din cauza noastră”. La sosirea pe aeroportul din Munchen, premierul a fost aşteptat de ambasadorul Emil Hurezeanu.

Sursa info

Comments